Cum să alegi un apartament cu 3 camere pentru familia ta în București?

Cum să alegi un apartament cu 3 camere pentru familia ta în București?
https://hercesa.ro/

Dacă urmează să te muți în curând în capitală sau îți dorești un apartament mai spațios, pentru a acomoda cu succes viitorii membri ai familiei, înseamnă că te afli în plină căutare pe site-urile imobiliare.

Există numeroase opțiuni de apartamente de vânzare cu 3 camere București și poate fi dificil să iei o decizie. Prin urmare, iată câteva sfaturi utile pentru a alege apartamentul potrivit și pentru a vă crea căminul intim și călduros pe care vi-l doriți.

1. Cât de spațios vrei să fie noul apartament?

Aceasta este prima întrebare la care trebuie să îți răspunzi. Sunteți un cuplu cu un copil, cu doi copii? Vreți să aveți o familie și mai numeroasă în viitor? V-ar plăcea să locuiți cu alte cupluri sau cu părinții la un moment dat?

În principiu, orice apartament cu 3 camere ar trebui să fie suficient de spațios pentru o familie extinsă, cu unul sau doi copii. Însă va trebui să iei în calcul și compartimentarea, precum și nevoile voastre adiacente (spații de joacă, birouri, locuri de depozitare etc.).

Spre exemplu, dacă esti interesat de oferta de apartamente cu 3 camere din blocurile noi Vivenda Residencias, în sectorul 2 din București, te poți bucura de un spațiu util total de până la 83.70 mp, acestea fiind gândite în așa fel încât să corespundă nevoilor familiilor moderne. În funcție de configurație, acestea au 2 dormitoare, o bucătărie, 2 băi, 1 vestibul și o terasa generoasa, precum și o zonă de zi spațioasă, unde vă veți putea petrece serile în compania celor dragi.

2. Cât de mult contează localizarea pentru voi?

Va trebui să vă deplasați frecvent prin București la muncă, la grădiniță, la cumpărături? Ce cartiere sau zone din oraș vă atrag mai mult? Cu ce mijloace de transport vă deplasați de obicei?

Dacă îți dorești ca tu și familia ta să vă puteți plimba cu ușurință prin capitală, fără a pierde prea mult timp în traficul bucureștean, ideal ar fi să vă îndreptați spre zone relativ centrale, bine conectate, care oferă acces facil cu mijloacele de transport în comun spre toate colțurile orașului.

Pentru a beneficia de toate avantajele unui stil de viață modern și o calitate a vieții ridicată, recomandarea noastră este să alegeți un apartament situat în sectorul 2 din București, în zona Titan. Această locație este foarte bine conectată și puteți ajunge ușor cu metroul sau cu tramvaiul în orice parte a orașului.

De asemenea, dacă vă bazați mult pe mașină, vestea bună este că în doar câteva minute de mers cu mașina puteți ajunge în centrul orașului. În plus, vă aflați aproape de numeroase magazine, restaurante, farmacii, școli, dar și de mall-uri mari precum Park Lake sau Mega Mall.

3. Ești dispus să investești suplimentar în amenajarea și / sau renovarea apartamentului?

Dacă îți achiziționezi apartamentul direct de la dezvoltator, ai opțiunea de a-ți personaliza locuința după bunul plac și de a-ți lăsa amprenta asupra acesteia încă din stadiul incipient. În același timp, nu vei fi nevoit să plătești suplimentar pentru renovări și vei putea să te muți direct în noua ta casă.

Atunci când alegi parteneri de încredere precum Vivenda Residencias, cu reputație solidă pe piață și peste 45 de ani de experiență în domeniul imobiliar, poți dormi liniștit, știind că în construcția apartamentului tău au fost folosite doar materiale de calitate superioară, pentru un grad maxim de confort.

Dacă vrei să te muți direct și să nu-ți mai bați capul cu renovări sau investiții considerabile în designul interior, ideal ar fi să alegi un apartament cu 3 camere în București, în blocurile noi Vivenda Residencias.

4. Ce alte facilități v-ar face viața mai frumoasă în capitală?

Desigur, apartamentul în sine este elementul central al căutării voastre, însă e bine să ții cont și de alte detalii care te pot ajuta să te bucuri de un stil de viață modern în capitală și să-ți oferi ție și celor dragi cea mai plăcută experiență de locuire.

Poate cei mici adoră să socializeze cu alți copii, iar un spațiu comun de joacă ar fi extrem de util în acest sens? Poate partenerul de viață iese frecvent la alergat și i-ar plăcea să existe un parc sau un centru de agrement în împrejurimi, pentru a-și putea continua rutina zilnică? Sau poate vă doriți să cunoașteți oameni noi și să vă faceți noi prieteni, fiind proaspăt mutați în capitală?

Toate acestea pot fi cu ușurință bifate de un ansamblu rezidențial modern din București, care vă pune la dispoziție spații verzi pentru joacă și plimbare, precum și posibilitatea de a face parte dintr-o comunitate unită, bine închegată, compusă din alte familii tinere cu aceleași valori și interese ca și voi. Complexul Vivenda Residencias se află în promixitate de parcul IOR, Arena Națională și alte puncte de reper importante din sectorul 2, iar facilitățile oferite nu se opresc aici.

Dacă ți-am stârnit curiozitatea, te așteptăm să iei în considerare apartamentele cu 3 camere și să descoperi toate avantajele proiectului imobiliar Vivenda Residencias!

Urmăriți B1TV.ro și pe