Noi ieftiniri la pompă! Prețul carburanților a scăzut din nou azi, pentru a treia zi la rând

Noi ieftiniri la pompă! Prețul carburanților a scăzut din nou azi, pentru a treia zi la rând
Foto: Unsplash.com

Carburanții auto continuă să se ieftinească, Petrom coborând și azi prețul la benzina și motorină, pentru a treia zi consecutiv.

Astfel, liderul pieței de distribuție a carburanților a afișat o reducere cu 15 bani a litrului de benzină și a cu aproximativ 20 de bani a litrului de motorină, fapt care a determinat și distribuitorii concurenți să scadă prețurile cu marje similare.

Prețul carburanților scade masiv în România pentru a treia zi la rând

Portalul peco-online.ro arată că cel mai ieftin litru de benzină, după subvenția de 50 de bani susținută de statul român, costă 6,26 de lei, la o stație Petrom din Sectorul 5 al Bucureștiului.

De asemenea, la aceeași stație peco un litru de motorină subvenționată costă astăzi 7,41 de lei.

Se pare că aceste ieftiniri masive au loc în contextul în care, cu patru zile în urmă, a intrat în vigoare embargoul impus de Comisia Europeană asupra importurilor de petrol rusesc pe cale maritimă și plafonarea de preț de 60 de dolari pe baril pentru țițeiul rusesc, arată publicația e-nergia.ro.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
00:07 - Ediție specială „360 de grade”, cu Alina Bădic: Visele sunt experiențele noastre astrale cele mai directe. Singura problemă cu ele e interpretarea (VIDEO)
23:47 - Ediție specială „360 de grade”, cu Alina Bădic: Despre conexiunile cu lumile astrale. „Primii ani de viață îi petrecem mai mult la nivel astral decât în plan fizic” (VIDEO)
23:10 - Adda, strictă când vine vorba de sănătate: „Dezinfectez tot de 100 de ori! Când dau mâna cu o persoană, merg și mă spăl după”
22:39 - Instituțiile statului român, în slujba plagiatorilor. Mecanismele prin care Nicolae Ciucă a fost salvat de Ministerul Educației, CCR și Parchetul General în scandalul plagiatului. Emilia Șercan: În PNL subiectul clar deranjează (VIDEO)
21:34 - Nicușor Halici, prefectul din Vrancea: În județ trebuia să fie cod roșu / Firmele contractate pentru deszăpezire nu și-au făcut deloc treaba. Decretarea stării de alertă ne ajută / Nu avem localități izolate (VIDEO)
20:48 - Anda Adam, ieșire nervoasă după ce a fost criticată pentru că folosește filtre de înfrumusețare: „Mai lăsați-mă, că m-ați zăpăcit!”
20:27 - Andi Vasluianu, ironii la adresa spectatorilor cărora le sună telefonul la teatru: „Vă rog, răspundeți, așteptăm”
19:59 - Maramureș: Ucrainean, bătut și răpit după ce a fost confundat. El nu vrea să depună plângere
19:36 - Fostul general Petr Pavel a câştigat alegerile prezidenţiale din Cehia. El e pro-UE și pro-NATO și susține ajutorul militar pentru Ucraina
19:08 - IGSU: 10 drumuri naţionale şi 37 judeţene sunt blocate din cauza zăpezii / Intervenţii în 60 de localităţi din 16 judeţe şi în Bucureşti