Oferte pentru vacanța de Paște: Cât costă un sejur la hotel în Poiana Braşov

Oferte pentru vacanța de Paște: Cât costă un sejur la hotel în Poiana Braşov
Foto: poiana-brasov.com

Se apropie vacanța de Paște, iar agențiile de turism din Poiana Brașov îi așteaptă pe români cu diferite oferte avantajoase. Anul acesta vor putea beneficia de servicii conexe, anterior interzise în pandemie, precum accesul la spa sau sălile de sport.

Ofertele hotelurilor de Paşte

Au fost rezervate 60% din spaţiile de cazare ale marilor hoteluri, preţurile pentru pachetele de Paşte fiind, în medie, cu 10% mai mari decât în 2021. Clienţii hotelurilor din Poiana Braşov vor putea beneficia de servicii conexe, anterior interzise în pandemie, precum accesul la spa sau sălile de sport. a declarat Preşedintele Asociaţiei Turism Poiana Braşov, Roxana Cojocea,  pentru Agerpres

La un  hotel de 4 stele de exemplu,  pachetele de Paşte s-au vândut la preţuri începând de la 245 euro/persoană/3 nopţi, cu mic dejun inclus, acces la piscina semiolimpică şi piscinele pentru copii, saună umedă/uscată, jacuzzi, fitness.

În plus, clienții pot alege pentru shuttle bus pentru slujba de Înviere, platou pascal în camere şi apartamente, un prânz tradiţional şi cină festivă cu program artistic de Paşte, divertisment zilnic pentru copii – vânătoare de ouă, întâlnire cu Iepuraşul şi chiar un club pascal de creaţie, cu un concurs de ouă încondeiate şi escape room experience.

De asemenea, la un alt hotel, oferta de Paşte cuprinde în preţul de 160 euro pentru camera dublă/noapte şi mic dejun tip bufet, pentru două persoane, cu acces gratuit la SPA.

Turiștii sunt așteptați cu oferte și pe litoral

Se apropie minivacanța de 1 Mai, iar agențiile de turism de pe litoralul românesc îi așteaptă pe români cu diferite oferte avantajoase.

De exemplu, la un hotel de patru stele din stațiunea Mamaia, pentru un sejur de 3 zile,  o persoană va scoate din buzunar aproximativ  1000 de lei. În acest preț este inclus atât meniul de sărbători, dar și meniuri speciale în celelalte două zile, precum și surprize pentru copii.

După doi ani în care pandemia de Covid-19 a împiedicat desfășurarea la capacitate maximă a activităților de la malul mării, cel mai așteptat moment din ultimii trei ani este data de 1 mai. Hotelierii au  pregătit  oferte pentru toate buzunarele. De exemplu, în stațiunea Mamaia, tarifele încep de la 200 de lei și ajung până la 450 de lei.

În stațiunea Costinești, o noapte de cazare porneşte de la 200 de lei, iar în Eforie Nord de la 250 lei.

Pentru persoanele care caută preţuri mai mici, pot găsi în Vama Veche, unde o noapte de cazare costă de la 150 de lei, dar poate ajunge şi până la 500 de lei.

Urmăriți B1TV.ro și pe