ACCIDENT GRAV în Suceava: O femeie și un copil, ACCIDENTAȚI pe trecerea de pietoni (VIDEO)

ACCIDENT GRAV în Suceava: O femeie și un copil, ACCIDENTAȚI pe trecerea de pietoni (VIDEO)

O femeie şi un copil au fost accidentaţi pe o trecere de pietoni din proximitatea Palatului de Justiţie din municipiul Suceava.

Astfel, victimele au fost transportate la Unitatea de Primire Urgenţe (UPU) a Spitalului Judeţean.

Din păcate mama a murit la spital din cauza rănilor grave, potrivit B1 Tv.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Suceava, Ionuţ Epureanu, autorul accidentului ar fi un şofer care conducea cu viteză o maşină Audi A 8 cu numere de Constanţa, în timp ce femeia şi copilul traversau strada pe trecerea pentru pietoni din zona Palatului de Justiţie.

Şoferul a fost preluat în custodia Poliţiei Suceava şi dus la Spitalul Judeţean de Urgenţă pentru a i se preleva de probe biologice.

Ultima oră
21:01 - Reprezentanța Comisiei Europene în România, reacție la cazul jurnaliștilor bătuți în Suceava, fieful lui Gheorghe Flutur, când documentau despre mafia pădurilor: Autoritățile să protejeze libertatea presei!
20:49 - Florin Cîțu răspunde contestatarilor: „Oricine spune că ar trebui să cadă acest guvern este o persoană iresponsabilă” (VIDEO)
20:39 - Florin Cîțu: PNRR a fost aprobat. Până la finalul anului va veni primul avans / Ursula von der Leyen, vizită în România pe 27 septembrie (VIDEO)
20:15 - Cristian Boureanu, implicat într-un accident în centrul Bucureștiului (FOTO)
20:03 - City Insurance a rămas fără autorizație de funcționare. Poziția oficială a ASF
19:58 - Ionel Dancă: Ludovic Orban câștigă! În pofida presiunilor și împotriva tuturor forțelor văzute și nevăzute, moțiunea sa a obținut votul de susținere a 20 de filiale PNL
19:42 - Cristian Bușoi: Alegațiile precum că Ursula von der Leyen și-ar fi amânat vizita în București după congresul PNL sunt pure fabulații. Agenda sa e foarte încărcată și nu e făcută peste noapte
19:29 - Mirel Rădoi a anunțat stranierii pentru meciurile cu Germania și Armenia
19:22 - Asztalos Csaba (CNCD): Certificatul verde COVID în sine nu are elemente de discriminare, dar e important ca aceste restricții, în intepretarea mea, să fie adoptate prin lege, nu prin acte administrative (VIDEO)
18:59 - Activiștii de mediu, bătuți și umiliți de mafia lemnului. Infractorii i-au dezbrăcat la pielea goală (VIDEO)