Ai ocazia să afli dacă eşti printre cei mai inteligenţi oameni ai planetei: O nouă sesiune de testări MENSA va avea loc în București

Ai ocazia să afli dacă eşti printre cei mai inteligenţi oameni ai planetei: O nouă sesiune de testări MENSA va avea loc în București
Foto: tirgumureseanul.ro

MENSA România va începe o nouă sesiune de testări în București, care se vor desfășura la Colegiul UCECOM ”Spiru Haret”.

Testul pe care îl vor susține doritorii este elaborat de MENSA International și este administrat și supravegheat de reprezentanții MENSA România. Rezultatul testului este recunoscut internațional, informează organizația printr-un comunicat, citat de Agerpres.

Testul reprezintă un set de 45 de întrebări ”culture free”, bazat pe imagini, nu pe cunoștințe lingvistice. Timpul alocat rezolvării este de 20 de minute.

Înscrierea se face on-line, pe site-ul organizației până pe 24 septembrie, ora 23:59.

Totodată, copii vor susține testul diferit. Minorii trebuie să aibă minim 11 ani și au nevoie de acordul părinților pentru a participa.

Testul vă va dezvălui dacă vă încadrați sau nu între 2% cei mai inteligenți oameni ai planetei. Candidații care vor lua testul vor primi automat invitația de a deveni mebri MENSA.

Taxa pentru susținerea testului MENSA este de 6 euro + TVA, în cazul în care doriți să plătiți prin SMS, sau 25 de lei prin virament bancar.