ALERTĂ METEO: 19 judeţe sub AVERTIZARE de ceaţă! În ce zone a turbat toamna…

ALERTĂ METEO: 19 judeţe sub AVERTIZARE de ceaţă! În ce zone a turbat toamna...

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis, sâmbătă dimineaţa, atenţionări nowcasting Cod galben de ceaţă densă şi vizibilitate redusă, valabile în 19 de judeţe din Transilvania, Muntenia, Moldova şi Dobrogea.Potrivit meteorologilor, până la ora 11:00, în localităţi din judeţele Cluj, Sălaj, Bistriţa-Năsăud, Satu Mare şi Bihor se va semnala ceaţă, fenomen ce reduce vizibilitatea, local, sub 200 de metri şi, izolat, sub 50 de metri.

De asemenea, până la ora 10:00, ceaţa va persista în mai multe localităţi din judeţele Giurgiu, Călăraşi, Braşov, Sibiu, Ialomiţa, Brăila, Harghita, Botoşani, Galaţi, Mureş, Alba şi Dolj, iar până la ora 9:00, în Constanţa şi Tulcea.

Tags:
Ultima oră
20:14 - Andrei Muraru, la Baza Mihail Kogălniceanu: Suplimentarea efectivelor de militari americani în România, ca parte a întăririi prezenței aliate pe flancul estic al NATO, reprezintă o prioritate
20:04 - Florin Cîțu: „Trebuie să îi asigurăm pe români că după această guvernare nu vor mai fi drumuri fără asfalt, localități fără canalizare, fără apă curentă”
20:01 - Ludovic Orban, la Constanța: Suntem poarta de est a Europei și trebuie să valorificăm la maximum acest potențial. Guvernul trebuie să susțină toate investițiile pe care le-am pornit sau care sunt în pregătire (VIDEO)
19:50 - Premierul Florin Cîțu recunoaște că reformele s-au împotmolit dar dă vina pe Parlament: “Ceea ce a ținut de Guvern am făcut”
19:33 - Rareș Bogdan: În politică e altfel decât în business sau în presă. Nu poți de unul singur, chiar de-ai fi Ronaldo, Messi sau Hagi (VIDEO)
19:27 - Biserica ortodoxă din Grecia, mesaj pro-vaccinare: „Nu conține microcipuri. Sunt teorii rupte de realitate”
19:25 - Pandemia a dublat fenomenul singurătății: Unul din patru cetăţeni ai UE se simte izolat
19:16 - Dana Budeanu s-ar fi logodit? Ce spune despre inelul de logodnă
19:16 - Florin Cîțu: Suntem pregătiți nu numai de valul 4, suntem pregătiți să depășim pandemia
18:54 - Dan Barna: Mesajul premierului, unul firesc. Ne spune că rectificarea bugetară este un subiect care se discută cu fiecare ministru în parte, cum este și logic să se întâmple