ALERTĂ METEO! Schimbări DRASTICE de vreme săptămâna aceasta. Zonele vizate…

ALERTĂ METEO! Schimbări DRASTICE de vreme săptămâna aceasta. Zonele vizate...

BANAT.Tendința temperaturii aerului va fi, în general, de scădere în cea mai mare parte a intervalului de referință. În medie, valorile maxime se vor încadra între12 și 17 grade, iar minimele între 3 și 7 grade.Probabilitatea pentru ploi va fi în creștere, cu precădere, la sfârșitul intervalului.

CRIŞANA.Temperatura aerului va fi în generalrelativ staționară și în ușoară creștere până în 13 nioembrie, apoi din nou în scădere, însă ceva mai accentuată decât precedenta. Media regională va consta în valori maxime cuprinse între11 și 17 grade, iar minimele între 5 și 9 grade în perioada 5-11 noiembrie și între 3 și 7 grade, după aceea.Probabilitatea pentru ploi va fi în creștere, îndeosebi la sfârșitul intervalului.

TRANSILVANIA.Temperatura aerului – la valorile diurne va fiîn ușoară creștere până în 13 noiembrie, apoi din nou în scădere, însă mai accentuată decât precedenta. În medie, maximele se vor încadra între9 și 15 grade. La valorile nocturne, temperatura aerului va fi în scădere. Media regională a minimelor, va consta în valori cuprinse între0 și 3 grade.Probabilitatea pentru ploi va fi mai ridicată și în creștere, în a doua parte a intervalului și mai ales după data de 14 noiembrie.

MARAMUREŞ.Temperatura aerului va fi în general în scădere, mai ales la valorile diurne, iar în restul timpului nu va avea variații semnificative. În medie, valorile maxime se vor încadra între 10 și 15 grade, iar minimele între 2 și 5 grade.Probabilitatea pentru ploi va fi în creștere, pe parcursul celei de-a doua săptămâni, dar mai ales în ultimele zile ale acesteia.

MOLDOVA.Temperatura aerului va fi în general în scădere, de la o zi la alta și de la o noapte la alta. În medie, valorile maxime se vor încadra între3 și 8 grade. Vremea se va încălzi până în data de 13 noiembrie, apoi se va răci, iar media de temperatură va fi de 10….15 grade la valorile maxime și de 3….5 grade la minime.Probabilitatea pentru ploi slabe va fi mai ridicată după data de 11 noiembrie.

DOBROGEA.Temperatura aerului – la valorile diurne, va fiîn creștere până în 13 noiembrie, apoi din nou în scădere. La valorile nocturne, variațiile vor fi spre creștere până în data de 14 noiembrie și din nou spre scădere, până la sfârșitul intervalului. În medie, vor fi maxime cuprinseîntre 12 și 15 grade și minime între 5 și 7 grade.Trecător vor fi condiții de ploi slabe sau burniță.

MUNTENIA.Temperatura aerului – la valorile diurne, va fiîn creștere până în 13 noiembrie, apoi din nou în scădere. La valorile nocturne, variațiile vor fi spre creștere până în data de 14 noiembrie și din nou spre scădere, până la sfârșitul intervalului. În medie, vor fi maxime cuprinse între12 și 16 grade și minime între 3 și 5 grade.Trecător și pe spații mici, vor fi condiții pentru ploi slabe sau burniță.

OLTENIA.La valorile diurne, temperatura aerului va fiîn creștere până în 13 noiembrie, apoi din nou în scădere, ceva mai accentuată decât precedenta.Vor fi valori medii cuprinse între 11 și 17 grade, iarminimele – între 3 și 5 grade.

LA MUNTE, temperatura aerului va fi, în general, în scădere, în intervalul de prognoză, însă majoritatea valorilor ce urmează să se înregistreze vor fi peste cele normale ale perioadei. Maximele se vor încadraîn jurul valorii de 4 grade, iar a minimelor spre -2 grade.Vor fi condiții pentru precipitații slabe, cu probabilitate mai mare de semnalare a acestora la sfârșitul săutămânii.

Tags:
Ultima oră
23:56 - O sportivă din echipa olimpică a Belarusului a refuzat să se urce în avion și a rămas pe aeroportul din Tokyo, unde fusese dusă împotriva voinței sale
23:22 - Bătaie între un grup de turiști și salvamari, în Eforie Nord. Trei persoane au ajuns la spital în urma conflictului, iar patru turiști au fost duși la audieri (VIDEO)
23:08 - Cinci adolescenți s-au înecat în râul Siret. Victimele aveau între 14 și 18 ani (VIDEO)
22:45 - Virgil Guran: Dacă rectificarea bugetară nu va fi făcută pentru toată lumea, e foarte grav / Funcțiile politice trebuie să treacă prin forul de conducere din partid (VIDEO)
22:14 - Igor Grosu, după discuția cu Ludovic Orban: „Am fost asigurat că România este gata să intensifice semnificativ susținerea Republicii Moldova cu proiecte importante”
21:56 - Un adolescent de 15 ani s-a înecat în râul Suceava, pe raza localității Milișăuți
21:35 - Trei cutremure duminică în Vaslui. Unul dintre seisme, produs în jurul orei 21, a avut o magnitudine de 4,1
21:19 - După Israel și Marea Britanie, și SUA acuză Iranul pentru atacul soldat cu moartea unui român și a unui britanic. Antony Blinken: Nu există nicio justificare pentru acest atac
20:56 - Sute de persoane au protestat la Berlin împotriva restricțiilor. Poliția germană spune că a fost „agresată și atacată”, ceea ce „a condus la utilizarea lacrimogenelor, a bastoanelor și a violenței fizice” (VIDEO)
20:27 - Ediție specială „360 de grade”, cu Alina Bădic. De ce este importantă mâncarea și cât de des ar trebui să mergem la dentist (VIDEO)