Aplicația Revolut a fost indisponibilă luni inclusiv în România

Aplicația Revolut a fost indisponibilă luni inclusiv în România
Eroare Revolut, sursă foto captură Facebook

Utilizatorii Revolut din mai multe țări, printre care România, Franța și Polonia, s-au plâns, luni, pe rețelele de socializare că nu pot accesa aplicația. Mesajul pe care Revolut îl transmitea utilizatorilor era: “Ne pare rău, ceva nu a funcționat. Vă rugăm să încercați din nou mai târziu”.

Banii transferați nu au mai ajuns în conturile Revolut

În unele cazuri în care utilizatorii au putut deschide aplicația, aceștia au acuzat că banii transferați din conturile bancare nu au ajuns în contul Revolut. “Recent, ne-am confruntat cu unele probleme tehnice, care au afectat funcționalitățile aplicației noastre și au dus la blocarea acesteia. Lucrăm deja la remediere și vă apreciem răbdarea”, au transmis reprezentanții Revolut, răspunzând mai multor mesaje pe Twitter.

Momentan Revolut funcționează dar situația ce pare a fi fără precedent pentru utilizatorii aplicației de mobil a ridicat multe întrebări legate de stabilitate, mai ales în lipsa unei explicații oficiale pentru ceea ce s-a întâmplat.

Ce este Revolut şi cum funcţionează

Revolut s-a lansat în 2015 și oferă conturi, carduri şi servicii bancare fără tarife pentru tranzacţiile internaţionale. Revolut este un fintech care acţionează în domeniul financiar şi vine cu soluţii care nu sunt oferite de bănci sau de alte servicii financiare, o alternativă bancară digitală. Există trei alternative de cont: contul standard, care nu costă nimic, contul premium, cu mai multe servicii, şi contul metal, cu servicii extinse. Utilizatorii pot alege să folosească numai un card virtual şi să facă plăţi doar online. Compania oferă, de asemenea, şi un card fizic. Acesta se comandă direct din aplicaţie.

Urmăriți B1TV.ro și pe