Asta da surpriză! Bursucu’, pe felie cu Teo Trandafir! Este BOMBA ANULUI în showbiz!

Asta da surpriză! Bursucu', pe felie cu Teo Trandafir! Este BOMBA ANULUI în showbiz!
Foto: Instagram/Teo Trandafir

Sunt colegi de platou de 4 ani, dar Teo Trandafir se știe cu Bursucu’ de când avea el 14 ani. Așa că acum, el în măsură să spună tot.
DOLIU ÎN TELEVIZIUNE! VEDETA S-A SINUCIS! I-AU GĂSIT CORPUL FĂRĂ VIAȚĂ! IMAGINI GREU DE PRIVIT
O cunosc pe Teo de când eu aveam 14 anișori, au trecut mulți ani de când ne cunoaștem noi. Lucrăm împreună de 4 ani, pentru mine e aceeași Teo. Teo este un profesionist desăvârșit, de la care am învățat foarte multe lucruri, este omul cu care pot și vorbesc despre orice, e inteligentă, e spontană. Este prietena mea înainte de a fi colegi de platou”, declară Bursucu’ într-un interviu acordat pentruLibertatea.
RUGĂCIUNI PENTRU ADRIANA BAHMUȚEANU! A VRUT SĂ SE SINUCIDĂ! SILVIU PRIGOANĂ E ÎN STARE DE ȘOC! VEZI AICI CUM A GĂSIT-O…

Sunt mai multe glume pe durata pauzei de publicitate. Ne legăm de orice subiect, fie că am văzut ceva la TV, fie că ne aducem aminte de ceva. Nu pot da un exemplu anume, e ca și cum mi-ai zice: „Spune-mi o glumă bună acum”. Glumele vin firesc în conversație. Mai sunt și momente când fiecare e cu ochii în foile din mână și ne gândim fiecare la ale lui, dar în majoritatea pauzelor râdem de anumite lucruri pe care nu poți să le spui pe post” – mai povestește Bursucu’, pe numele său adevărat, Adrian Cristea.

Urmăriți B1TV.ro și pe