Bărbatul din Slatina legat cu cearșafuri de patul de spital susține că aceasta e o practică frecventă: Nu eram beat. Mai era un om, şi el la fel legat ca şi mine (VIDEO)

Bărbatul din Slatina legat cu cearșafuri de patul de spital susține că aceasta e o practică frecventă: Nu eram beat. Mai era un om, şi el la fel legat ca şi mine (VIDEO)

Dezvăluiri incredibile în cazul bărbatului din Slatina, legat cu cearşafuri de patul de spital, informează B1 TV. Omul susține că, în salon cu el, se mai afla un bărbat imobilizat în acelaşi mod.

El precizează că nu era deloc băut şi nici nu a fost agresiv, aşa cum acuză medicii.

Bărbatul de 49 de ani a fost adus la Spitalul Judeţean din Slatina, săptămâna trecută, cu o criză de sevraj pe fondul unei infecţii osoase la care, spun medicii, a contribuit şi faptul că omul băuse prea mult.

Internat pe secţia Boli contagioase, pacientul a fost imobilizat de mâini şi de picioare cu o funie încropită din trei cearşafuri.

Bărbatul a fost însă externat a doua zi, după ce mai multe fotografii cu el au apărut pe facebook.

Omul nu înţelege nici acum de ce a fost legat şi acuză că această metodă este o practică obişnuită la unitatea din Slatina.

Angajaţii spitalului susţin însă contrariul: omul era extrem de agitat şi exista riscul să-şi facă rău. Lucru susţinut şi de pacienţii internaţi în acelaşi salon.

În urma fotografiilor, conducerea Spitalului din Slatina a anunţat că va avea o şedinţă cu toţi şefii secţiilor medicale pentru ca aceste improvizaţii să nu mai fie folosite la imobilizarea pacientilor.

Bărbatul din Slatina legat cu cearșafuri de patul de spital susține că aceasta e o practică frecventă

Ultima oră
11:59 - Cum dă Gigi Becali indicaţii în vestiarul FCSB-ului. Jucătorii nici n-au putut crede ce au auzit la telefon
11:50 - Florin Cîțu, noi explicații despre rectificarea: „Bugetele unor ministere vor beneficia de resurse suplimentare, dar în limita deficitului asumat, de 7,16%”
11:50 - Simona Halep rămâne pe locul 10 mondial și se pregătește să revină în circuit după aproape trei luni de pauză / România are patru jucătoare în Top 100 WTA
11:45 - Dezastru la Arena Naţională. Nici măcar tragedia de la Colectiv n-a adus stadionul pe „drumul” cel bun
11:27 - Cristian Diaconescu: Pierderea vieții unui cetățean român într-un incident precum cel din strâmtoarea Hurmuz trebuie să fie subliniată printr-o reacție cât se poate de dură a statului român (VIDEO)
11:22 - Studiu: Vânzările mașinilor electrice vor exploda în 2021, cu 70% mai mult față de anul anterior
11:02 - ANM, avertizări: Valul de căldură va persista în regiunile sudice și estice, iar în Muntenia vor fi atinse 41 de grade. Moldova, sub Cod portocaliu de vijelii puternice, grindină și averse torențiale
11:02 - Cărțile de identitate electronice cu cip intră în vigoare și în România. Unde și în ce condiții vor fi eliberate
10:40 - Atleta Andrea Miklos nu va participa la Jocurile Olimpice din motive medicale, deși se află la Tokyo. COSR: Din păcate, se va întoarce în curând în țară
10:36 - Jandarmii din Harghita, solicitați să intervină de opt ori pentru îndepărtarea urșilor în weekend