Drama lui Benone Sinulescu! L-au găsit inconștient. Fostul lui impresar face acuzaţii grave!

Benone Sinulescu se află în stare gravă. Starea de sănătate a cântărețului Benone Sinulescu s-ar fi deteriorat rapid, după ar fi fost găsit căzut în casă, inconștient, joi, potrivit antena3.ro.

Fostul impresar al artistului, Ionuţ Pavel, acuză că în loc să fie transportat la spital, a fost dus la un centru de îngrijiri paliative, unde nu există posibilitatea să facă un RMN în regim de urgență sau să fie consultat de un neurolog. Se pare că medicii de la clinica unde este îngrjit nu sunt foarte optimiști în ceea ce privește șansele de supraviețuire. Printre diagnosticele pe care le-a primit se află și o aortă blocată și este suspect de accident vascular cerebral.

Ce ştim din sursele noastre, pentru că nu am vorbit cu familie, lui `nea Beni i-a fost foarte rău şi, paradoxal, în loc să ajungă la un spital de urgenţă a fost dus la o clinică de îngrijiri paliative de lângă Arad, dar acolo nu există medicină de urgenţă.

Nu putem să aşteptăm ca omul acesta să moară într-o clinică de lux aşa, pur şi simplu„, a spus fostul impresar al artistului, Ionuţ Pavel, sâmbătă, la Antena 3.

Potrivit acestuia, Benone Sinulescu ar fi ajuns la acest centru dus de familie.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.