Cimitir de mașini, pe o stradă din Capitală. Un bucureștean a depozitat zeci de rable pe trotuare, fără ca autoritățile să poată face ceva

Cimitir de mașini, pe o stradă din Capitală. Un bucureștean a depozitat zeci de rable pe trotuare, fără ca autoritățile să poată face ceva
Sursa foto. Captura video Digi24

Situație disperată pentru bucureștenii care stau pe o stradă din sectorul 5 al Capitalei, după ce un vecin a a creat un adevărat cimitir de mașini lângă locuințele lor. Procedurile birocratice greoaie au permis unui bărbat să aducă zeci de autoturisme, cele mai multe dintre ele nefuncționale, și să le lase pe trotuare.

Potrivit Digi24, deși Primăria l-a somat de mai multe ori pe bărbat să mute mașinile și a deschis mai multe dosare pentru a le ridica, totul s-a blocat în proceduri, astfel că bărbatul și-a văzut mai departe de colecționat rable, spre disperarea vecinilor.

Mai exact, 29 de astfel de mașini care blochează ambele trotuare, plus o bandă de circulație. Pietonii trec cu greu, pentru că mașinile sunt lipite, efectiv, așa că nu prea au pe unde să se ferească de mașinile care circulă pe stradă.

Strada se află în Sectorul 5 din București și seamănă mai degrabă cu o curte a unui service sau a unui centru de dezmembrări. Mașini vechi, lovite sau cu diverse componente dezmembrate, îi împiedică pe șoferi și pe pietoni să circule în siguranță.

Mașinile ar fi fost aduse de un bărbat care are o casă acolo, în zonă și, spune el, și un service auto. Trei autoturisme dezmembrate are și în curte. Doar că cele mai multe blochează strada.