Cod galben de vijelii pentru judeţele Constanţa şi Tulcea, până la ora 14.00

Cod galben de vijelii pentru judeţele Constanţa şi Tulcea, până la ora 14.00

Administraţia Naţională de Meteorologie a ridicat, miercuri dimineaţă, avertizarea de cod galben de ploi pentru Capitală şi 14 judeţe din ţară, însă a anunţat cod galben de vijelii pentru judeţele Constanţa şi Tulcea.

Potrivit meteorologilor, până la ora 14.00, în judeţele Constanţa şi Tulcea se vor semnala intensificări ale vântului din sectorul nordic, cu viteze ce vor atinge la rafală 55 – 65 km/h, iar la începutul intervalului 70 – 80 km/h, mai ales în zona litorală şi în bazinul vestic al Mării Negre.

ANM a anunţat marţi că vremea se va menţine deosebit de rece în regiunile extracarpatice şi cele centrale, unde frecvent temperaturile diurne se vor situa cu aproximativ 10 grade sub valorile medii multianuale ale acestei perioade a anului.

Mai mult, meteorologii au avertizat că până la ora miercuri, la ora 8.00, a fost valabil un cod galben de ploi pentru Bucureşti şi pentru judeţele Ilfov, Gorj, Vâlcea, Argeş, Teleorman, Dâmboviţa, Giurgiu, Călăraşi, Prahova, Ialomiţa, Buzău, Vrancea, Galaţi şi Brăila.

Marţi a fost cel mai friguros 1 octombrie românesc din ultimii 80 de ani, înregistrându-se temperaturi extrem de scăzute (5-6 grade în Capitală) pentru această perioadă din an.

 

Ultima oră
23:57 - PSD a inițiat un proiect pentru depolitizarea CCR. Marcel Ciolacu: Am depus tot noi reforma promisă de USR și Dan Barna
23:55 - O tânără, condamnată în Franța pentru că a falsificat 20 de certificate pentru COVID-19
23:53 - WhatsApp, noi funcții. Cum vrea compania să facă bani de pe urma utilizatorilor și ce impact are asupra intimității
23:24 - Cseke Attila: Nu o să ne întoarcem la situația în care marea majoritate a activităților au fost închise. Acum există o anumită predictibilitate (VIDEO)
23:10 - Ludovic Orban: Chiar în varianta în care Cîțu câștigă Congresul, nu va mai rezista foarte mult în funcția de prim-ministru
23:05 - Povestea orașului din Ungaria, unde dansul tango a fost interzis timp de 100 de ani
22:57 - Marcel Ciolacu: O să vedeți ce se pupă Dan Barna și Florin Cîțu după ce trec congresele. Ați văzut câine plecând de la măcelărie!? / Le cerem de fiecare dată să treacă „Fără penali în funcții publice”
22:44 - Florin Cîțu, despre înțelegerile cu Ludovic Orban: „S-a spus doar atât, că dacă voi candida la președinția PNL mă va contracandida”
22:32 - Președintele Klaus Iohannis, discuție cu secretarul general al OIF despre colaborarea în domenii precum educația și cercetarea
22:29 - Ludovic Orban: Președintele României nu poate constituțional și nici moral să manifeste parti-pris pentru un candidat sau altul. Ar genera efecte profund nocive atât în PNL, cât și în opinia publică