Concluzia unor turiști din SUA după ce au ajuns la noi în țară: „România e subestimată!” (VIDEO)

Concluzia unor turiști din SUA după ce au ajuns la noi în țară: „România e subestimată!” (VIDEO)
Sursa Foto: Captura video/ YT/ Keep Going Places

Doi turiști străini au fost fermecați de România. Ashley și Jordan sunt un cuplu din Texas, care explorează lumea din anul 2019, iar de trei luni călătoresc prin Europa, potrivit ziare.com.

Se pare că cei doi au ajuns în România, în Brașov, unde, printre altele, au vizitat și Castelul Bran. În orice caz, au o concluzie clară, și anume: „România e subestimată!”.

Verdictul unor turiști din SUA după ce au ajuns în țara noastră

Ashley a descris atmosfera din Brașov, remarcând senzația de comunitate, despre care spune că este încântătoare.

„Ne plimbăm de numai trei minute și este minunat. E atât de încântător, iar România chiar are o arhitectură specifică. Poate că anumite țări europene sunt similare din acest punct de vedere, ca de exemplu Franța și Italia, însă România are cu siguranță propriul stil”, a declarat aceasta.

Cuplul s-a oprit să mănânce în centrul orașului, în timp ce Ashley povestește că în nicio țară din Europa nu a pățit atât de des să fie confundată cu o localnică ca în România, lucru care o flatează.

Cei doi au mâncat salată de vinete și tartă vegetariană, precum și ciorbă cu fasole în pâine și mămăligă cu smântână și brânză.

„Am luat doar o gură și aroma îmi explodează în gură. E delicios”, a spus Jordan.

Aceștia au vizitat Biserica Neagră, iar apoi s-au adăpostit într-o cafenea, din cauza ploii.

„Ospitalitatea românească e extraordinară, toată lumea e atât de prietenoasă aici. Mulțumesc!”, spune Jordan.

Ziua următoare au pornit către Castelul Bran: „A fost mai mic decât ne așteptam, dar foarte frumos. Pe lângă Castelul Peleș, pare mai fad, dar au fost construite în perioade cu totul diferite, așa că nu e întocmai corectă comparația. Cred că istoria recentă a castelului e mai interesantă decât ideea Contelui Dracula”, a susținut Ashley la finalul vizitei.

Urmăriți B1TV.ro și pe