Copil de 1 an și 8 luni, căzut de la etajul al doilea al unui bloc din Giurgiu, a fost dus cu elicopterul SMURD la București. Copilul se află în stare gravă, polițiștii au deschis dosar penal

Copil de 1 an și 8 luni, căzut de la etajul al doilea al unui bloc din Giurgiu, a fost dus cu elicopterul SMURD la București. Copilul se află în stare gravă, polițiștii au deschis dosar penal
Foto: Facebook

Un copil de un an și opt luni a suferit răni grave astăzi, după ce s-a urcat pe un calorifer și a căzut de la etajul al doilea al unui bloc din Giurgiu, transmite Antena3.

Copilul a fost dus cu elicopterul SMURD la București, la spitalul „Grigore Alexandrescu”

„La data de 24 august a.c., Poliția Municipiului Giurgiu a fost sesizată, prin apel 112, de către o femeie, cu privire la faptul că un copil a căzut de la etajul 2 al unui bloc.

În urma verificărilor preliminare, s-a constatat faptul că un copil, de 1 an și 8 luni, ar fi căzut de la etajul 2 al unui bloc de locuințe, de pe strada Tineretului, din municipiul Giurgiu.

Copilul a fost transportat la Spitalul de Urgență Giurgiu, ulterior, fiind transportat la Spitalul Clinic de Urgență Copii “Grigore Alexandrescu” din municipiul București”, scrie în comunicatul Poliției.

În prezent, polițiștii Biroului de Investigații Criminale Giurgiu desfășoară cercetări pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care a avut loc evenimentul.  A fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
15:36 - S-a votat! Croația va intra în Schengen începând cu 1.1.2023
15:34 - A sfidat toate regulile de circulație: comportamentul haotic în trafic al unui șofer din județul Hargita i-a îngrozit pe toți
15:28 - Ligia Deca, după ce a aflat că bugetul ministerului pe care-l conduce e la un minim istoric de 2,1%: E acoperitor pentru funcționarea normală. În 2013 spunea că 6% din PIB pentru Educație e singura șansă pentru o democrație funcțională
15:24 - Austria și Olanda au blocat aderarea României și Bulgariei la spațiul Schengen, la votul decisiv din JAI
15:16 - Amenzi pentru șoferii care făceau drifturi în Poiana Brașov. Legea prevede amenzi de până la 725 de lei pentru „derapaje controlate, în vederea întoarcerii și rotirii autovehiculului”
15:13 - Ploiești: peste 130.000 de apartamente fără căldură furnizată în sistem centralizat. „E o minciună, avem gaz”
15:03 - Ramona Olaru și Cătălin Cazacu și-au spus adio după un an de relație, chiar în prag de Sărbători: „Nu ne mai vorbim de destul timp”
14:54 - Adrian Cioroianu, după reacția Germaniei la vetoul Austriei: „Toate variantele sunt deschise. Eu nu îi văd dând înapoi pe austrieci, și-ar pierde o parte din credibilitate pe plan intern” (VIDEO)
14:42 - Anunț care vizează transportul gazelor din Neptun Deep al OMV Petrom și Romgaz în plin scandal România – Viena pe spațiul Schengen
14:37 - Mărturia românilor din Austria: „Nu cred că austriecii de rând ar avea o problemă cu intrarea noastră în Schengen”