CORONAVIRUS | Dolj: Majorat cu zeci de invitați, fără măsuri de protecție. Dorian Popa, vedeta evenimentului (VIDEO)

CORONAVIRUS | Dolj: Majorat cu zeci de invitați, fără măsuri de protecție. Dorian Popa, vedeta evenimentului (VIDEO)
Foto: Pixabay

În plină pandemie de coronavirus, o petrecere de majorat a avut loc fără respectarea măsurilor de protecție într-o localitate de lângă Craiova. Mai precis, peste 50 de tineri au petrecut, în interiorul unui club, fără mască și fără să păstreze distanțarea socială, atmosfera fiind întreținuta de Dorian Popa.

Majorat cu zeci de invitați, fără măsuri de protecție, în Dolj

La un local dintr-o comună din Dolj, o tânără şi-a sărbătorit împlinirea celor 18 ani cu o petrecere unde au participat zeci de invitaţi. Printre cei care au animat evenimentul s-a numărat şi Dorian Popa, care nu a părut deranjat de nerespectarea măsurilor de protecţie.

Deși legea impune, în contextul pandemiei de coronavirus, ca petrecerile în spațiu închis să se desfăşoare cu 20 de persoane, acesta fiind numărul maxim impus de autorități, la majoratul din Dolj s-a depășit cu mult limita legală.

Pe filmarile postate chiar de Dorian Popa, se vede cum tinerii se înghesuie langă scenă, cât mai aproape de artist.

Mai mult, adolescenții nu au purtat măști, au cântat, au dansat și au făcut poze fără să respecte distanțarea socială.

Autoritățile s-au autosesizat și au aplicat sancțiuni

Ca urmare a postarii filmărilor în mediul online, poliţiştii din Dolj s-a autosesizat şi au luat măsuri.

Astfel că, organizatorul evenimentului a fost amendat cu 1.000 de lei, iar patronul localului cu 3.000 de lei.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

Petreceri fără respectarea măsurilor de protecție împotriva Covid-19, pe litoral

În perioada stării de alertă, măsurile de protecție împotriva SARS-CoV-2 nu au fost respectate nici la unele petreceri de pe litoralul românesc.

Astfel că, o petrecere privată a avut loc la inaugurarea unui complex din Olimp.

La evenimentul respectiv, mediatiazat atunci de PRO TV, au participat mai multe vedete, inclusiv Andreea Esca, artiști și influenceri. În timpul petrecerii, oamenii nu ar fi purtat măști de protecție și nu ar fi respectat măsurile de distanțare socială, menite să prevină răspândirea coronavirusului.

În caz, Poliția Română a solicitat Inspectoratului de Poliție Județean Constanța să facă verificări.

De asemenea, pe plaja din Tuzla a fost organizată o petrecere cu muzică mixată de un DJ și unde participanții au ignorat regulile de distanțare socială.

Inspectoratul de Jandarmi Judeţean (IJJ) Constanţa a transmis, printr-un comunicat de presă, că în zona plajei din Tuzla a avut loc un control cu privire la respectarea măsurilor impuse de autorități pentru prevenirea răspândirii noului coronavirus.

„Ajunşi la faţa locului, oamenii legii au constatat că mai multe persoane participă la un spectacol de muzică mixată de un DJ, nerespectând prevederile legale impuse de evoluţia situaţiei epidemiologice. Jandarmii l-au sancţionat contravenţional pe organizatorul acestui eveniment cu amendă în cuantum de 4.000 lei, iar pe cei 32 de participanţi aflaţi la faţa locului i-au sancţionat contravenţional cu amenzi în valoare totală de 18.500 lei”, se arată în comunicatul de presă al IJJ Constanța.

Anterior, amenzi mari au primit și cei care au petrecut cu o seară înainte pe aceeși plajă, de asemenea ignorând regulile stabilite în contextul epidemiei de coronavirus.

Atunci, organizatorii au primit o amendă de 2.000 lei, în timp ce suma amenzilor aplicate participanților se ridică la 8000 lei, a anunțat atunci IJJ Constanța.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
17:10 - Ambasadorul României în SUA, despre atacul din Texas:„Lumea e îngrozită de ce s-a întâmplat în Texas” /Membri ai comunității de români dețin arme
17:09 - Nicolae Ciucă, îndemn pentru aleșii locali liberali: Trebuie să fim aproape de oameni și să răspundem preocupărilor lor. PNL are soluții și își revigorează viața de partid (VIDEO)
16:47 - Nicolae Ciucă: Administrațiile liberale sunt un model în Europa Centrală și de Est / Avem la dispoziție 90 de miliarde, bani europeni. E nevoie de descentralizare și eficiență (VIDEO)
16:44 - Fostul director de Formula 1, Bernie Ecclestone, arestat pentru că deținea o armă în timpul îmbarcării unui zbor spre Elveția
16:32 - Nicolae Ciucă: Succesele din administrație s-au convertit în încredere în politicienii liberali. Faptul că PNL e zi la guvernare se datorează și realizărilor aleșilor locali ai partidului (VIDEO)
16:22 - Parchetul European anchetează modul în care au fost cheltuiți banii din proiectul ITI Delta Dunării. Percheziții în 15 locații. Prejudiciul calculat de procurori
16:21 - Adrian Mititelu ar urma să iasă din închisoare. Fiul său a anunțat că patronul FCU Craiova a câștigat procesul la Curtea Constituțională
15:58 - Maria Zaharova, supărată foc pe YouTube. Ministerul de Externe rus vine cu o răzbunare
15:55 - Bolurile de Supă din Carton,Cea Mai Bună Soluție Pentru un Viitor Eco Friendly
15:52 - Fabrica de zahăr din Luduș va fi cumpărată de statul român de la compania franceză care vrea să o vândă