Dâmbovița: O fetiță de 11 ani, bătută și sechestrată de tatăl său

Dâmbovița: O fetiță de 11 ani, bătută și sechestrată de tatăl său
Foto: gsp.zing.ro

O fetiţă de 11 ani din localitatea dâmboviţeană Hulubeşti a fost sechestrată şi bătută de propriul tată ca răzbunare în urma unor certuri cu mama fetei. În timp ce copila a fost internată în spital, bărbatul neagă toate acuzaţiile.

Mama fetei povesteşte că bărbatul şi-a încuiat fetiţa, în toiul nopţii, într-una din camerele locuinţei. Apoi i-a dat afară din casă pe ceilalţi doi copii. S-a întors, a legat fetiţa de 11 ani şi a bătut-o crunt.

Fetița este acum internată cu diagnosticul de politraumatism prin lovire, echimoze multiple pe întreg corpul, agresiune. Ea va rămâne internată câteva zile sub supravegherea medicilor.

Motivul bătăii, spune mama, e halucinant: bărbatul nu era de acord cu faptul că soția sa dorea să meargă să își vadă părinții.

Nu este prima dată când bărbatul devine agresiv faţă de copiii săi. Nici mama lor nu a scăpat de loviturile bărbatului. De data asta vrea să depună plângere la poliţie şi să se despartă de el.

Cei de la Protecţia Copilului au preluat cazul. Fata agresată mai are doi fraţi, unul în vârstă de 6 ani, celalalt de 8. Amândoi au ajuns în grija statului. Bărbatul a fost reţinut pentru 29 de zile, pentru lipsire de libertate, loviri şi alte violenţe.

Bătută și sechestrată de tată

Embed: " />
Ultima oră
20:14 - Andrei Muraru, la Baza Mihail Kogălniceanu: Suplimentarea efectivelor de militari americani în România, ca parte a întăririi prezenței aliate pe flancul estic al NATO, reprezintă o prioritate
20:04 - Florin Cîțu: „Trebuie să îi asigurăm pe români că după această guvernare nu vor mai fi drumuri fără asfalt, localități fără canalizare, fără apă curentă”
20:01 - Ludovic Orban, la Constanța: Suntem poarta de est a Europei și trebuie să valorificăm la maximum acest potențial. Guvernul trebuie să susțină toate investițiile pe care le-am pornit sau care sunt în pregătire (VIDEO)
19:50 - Premierul Florin Cîțu recunoaște că reformele s-au împotmolit dar dă vina pe Parlament: “Ceea ce a ținut de Guvern am făcut”
19:33 - Rareș Bogdan: În politică e altfel decât în business sau în presă. Nu poți de unul singur, chiar de-ai fi Ronaldo, Messi sau Hagi (VIDEO)
19:27 - Biserica ortodoxă din Grecia, mesaj pro-vaccinare: „Nu conține microcipuri. Sunt teorii rupte de realitate”
19:25 - Pandemia a dublat fenomenul singurătății: Unul din patru cetăţeni ai UE se simte izolat
19:16 - Dana Budeanu s-ar fi logodit? Ce spune despre inelul de logodnă
19:16 - Florin Cîțu: Suntem pregătiți nu numai de valul 4, suntem pregătiți să depășim pandemia
18:54 - Dan Barna: Mesajul premierului, unul firesc. Ne spune că rectificarea bugetară este un subiect care se discută cu fiecare ministru în parte, cum este și logic să se întâmple