Elena Udrea: Există lideri politici protejați. Unora nu li se fac dosare penale, iar altora li se fac pe bandă rulantă (VIDEO)

Elena Udrea: Există lideri politici protejați. Unora nu li se fac dosare penale, iar altora li se fac pe bandă rulantă (VIDEO)
Foto: B1 TV

Elena Udrea a declarat duminică seară, în cadrul emisiunii „Ultimul Cuvânt”, moderată de Cătălin Striblea și difuzată la postul B1 TV, că liderii de partid sunt protejați de clasa politică.

Fostul ministru al Turismului a explicat că a ajuns la această concluzie după dosarele pe bandă rulantă care i s-au deschis, în timp ce alţi politicieni cu denunţuri publice nu au fost nici măcar chemaţi să dea vreo explicaţie.

Aceasta a evitat însă să dea şi nişte exemple pentru a nu se certa cu colegii, după cum subliniează, însă este convins că unii sunt adevărate ţinte pentru organele de anchetă.

„Fie pentru că nu este timp, fie există o strategie, este clar că unora nu li se fac dosare penale, iar altora li se fac pe bandă rulantă. Poate vine și timpul lor, dar dacă ne uităm, există partide protejate, există lideri protejați în acest moment. Ia uitați-vă cine nu are niciun. Orice ar fi, oricâte denunțuri sunt, niciun dosar penal! Alții nici măcar nu sunt chemați să fie întrebați: ce zici de denunțul ăsta? Zice unu că ți-a adus nu știu câte milioane la partid”
, a afirmat Udrea.

Elena Udrea: Există lideri politici protejați