Da, trăiește! Nebunie în Brașov, în apartamentul Elodiei Ghinescu: Tot adevărul CUTREMURĂTOR a ieșit la iveală!

Da, trăiește! Nebunie în Brașov, în apartamentul Elodiei Ghinescu: Tot adevărul CUTREMURĂTOR a ieșit la iveală!

O situaţia neobişnuită în care este implicată Elodia Ghinescu a ieşit la iveală. Aceasta a fost dată în judecată de asociația de proprietari din cauza datoriilor la plata întreținerii.

Totodată, Cristian Cioacă, care se află în închisoare, a fost chemat la tribunal de vecinii de bloc după ce suma pe care o datorează s-a ridicat până la 9000 de lei.

La 11 ani de la dispariţia Elodiei, alte detalii şocante din viaţa cuplului au ieşit la iveală. Astfel, nişte documente arată că avocata și-ar fi provocat două avorturi, în locuința în care a trăit alături de soțul ei, scrie cancan.ro.

Ultima oră
17:50 - Pfizer și Moderna au majorat prețurile la vaccinurile furnizate către UE. Cât costă o doză și cât ar urma să încaseze producătorii de seruri anti-COVID-19 în 2022, conform estimărilor de moment
17:18 - Siegfried Mureșan, la Vrancea: E foarte important ca în următorii patru ani România să fie condusă conform voinței PNL
17:01 - Ediție specială „360 de grade”, cu Alina Bădic. Alimentația de sezon, ce putem să consumăm ca să ne simțim mai bine și să ne hidratăm (VIDEO)
16:33 - Klaus Iohannis, la „Săptămâna Haferland”: Ca stat profund atașat idealurilor de diversitate și unitate europeană, România este locul în care diversitatea etnică, religioasă și culturală este respectată (VIDEO)
16:00 - Traficul din București, blocat de un șofer de 90 de ani. Bătrânelul a uitat să se întoarcă acasă
14:35 - Maia Sandu a urcat pe Vârful Moldoveanu. Imaginea cu președintele Republicii Moldova în România, devenită virală (FOTO)
13:59 - Alegeri în PNL. Ludovic Orban: „Indiferent de câți vor fi în jurul meu, voi da bătălia până la capăt”
13:21 - Datele COVID-19 în România, în ultimele 24 de ore: 153 de noi infectări, 5 decese. Cele mai multe noi cazuri, în București și Ilfov
12:49 - Ludovic Orban, surprins de candidatura lui Florin Cîțu: „Nu m-am așteptat, după toate discuțiile pe care le-am avut cu el”
12:25 - Boris Johnson, criticat de zeci de parlamentari. Acuzații dure pentru guvern, după anunțul introducerii pașaportului de vaccinare