TRAGEDIE în Dolj! O femeie s-a stins din viață după ce a căzut de pe o clădire ce aparține Primăriei Craiova

TRAGEDIE în Dolj! O femeie s-a stins din viață după ce a căzut de pe o clădire ce aparține Primăriei Craiova

O femeie din Craiova, în vârstă de 46 de ani, angajată la salubritate s-a stins din viață, marți, după ce ar fi căzut în gol de la aproximativ 12 metri, prin cupola interioară a clădirii Palace, ce aparține Primăriei Craiova.

Aceasta era în exteriorul clădirii și cel mai probabil ştergea ferestrele, când geamul cupolei s-a spart, iar femeia a căzut.

Medicii veniți de urgență au încercat să o resusciteze, însă, din nefericire, nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viața.

Femeia era angajată a firmei Salubritate Craiova, scrie digi24.ro.

La fața locului a ajuns un inspector al ITM Dolj pentru a stabili cu exactitate cauzele producerii accidentului de muncă.

Ultima oră
22:56 - Garda Forestieră Suceava susține că nu a identificat nereguli sau tăieri ilegale de arbori pe fondul forestier unde au fost agresați un activist și doi jurnaliști
22:47 - EXCLUSIV // City Insurance intră în faliment. Ce se întâmplă cu șoferii care au polițe de asigurare RCA
22:30 - Anda Adam s-a logodit: „Inelul e în seif, că e prea scump”. Cine e bărbatul care a cerut-o în căsătorie
22:11 - Valeriu Gheorghiță, convins că redeschiderea școlilor va duce la creșterea numărului de cazuri COVID în rândul copiilor: Proporțional, vor fi mai mulți și la ATI (VIDEO)
21:46 - Ce părere are Gică Hagi despre nunta Simonei Halep și a lui Toni Iuruc
21:45 - Valeriu Gheorghiță: La 15 octombrie am putea să depășim 17.000 de infectări pe zi, media la o săptămână. Asta înseamnă vârfuri de 20.000 de cazuri COVID pe zi (VIDEO)
21:28 - Alina Gorghiu și-a șters postarea în care condamna atacul mafiei pădurilor asupra activiștilor de mediu: „Ce se poate înțelege din asta? Gheorghe Flutur e în #echipacâștigătoare”
21:26 - Valeriu Gheorghiță: „Nu putem să neglijăm implementarea unor măsuri pentru că sunt nepopulare”
21:01 - Reprezentanța Comisiei Europene în România, reacție la cazul jurnaliștilor bătuți în Suceava, fieful lui Gheorghe Flutur, când documentau despre mafia pădurilor: Autoritățile să protejeze libertatea presei!
20:49 - Florin Cîțu răspunde contestatarilor: „Oricine spune că ar trebui să cadă acest guvern este o persoană iresponsabilă” (VIDEO)