Florin Salam, reacție din spital la știrea falsă că ar fi murit: „Există persoane care stau cu adevărat cu grija mea. Le spun că sunt bine” / „Luați în serios problema asta cu Covid-ul” (VIDEO)

Florin Salam, reacție din spital la știrea falsă că ar fi murit: Există persoane care stau cu adevărat cu grija mea. Le spun că sunt bine / Luați în serios problema asta cu Covid-ul (VIDEO)

Celebrul manelist Florin Salam a revenit sâmbătă seara cu un mesaj pentru familia sa, dar și pentru publicul larg în care dezminte informația publicata de stirileprotv.ro, potrivit căreia ar fi murit. Interpretul a transmis chiar din spital un video publicat pe Facebook în care spune că este în afara oricărui pericol după ce a fost tratat mai multe zile de COVID.

Florin Salam, reacție la știrea falsă

„Fac acest filmuleț în primul rând pentru familia mea, pentru tot ce înseamnă neamurile mele din provincie pentru că nu am neamuri doar la noi în București, cu zvonurile care circulă prin presă, în știri, în televiziuni….nici nu știu cum să vă spun. Este foarte important, știți foarte bine că am fost în situația pe care am avut-o dar cei din presă, îmi cer scuze că nu vreau să se supere pe mine, dar formulează mult, mult peste situația prezentă”.

Florin Salam i-a îndemnat pe români să nu ia în derâdere pandemia de COVID-19, dar i-a asigurat pe cunoscuți că este în afara oricărui pericol și că în două-trei zile va fi externat:

„Toată familia mea este în alertă, pentru că nu știu de sănătatea mea. Vreau să anunț și toți colegii și multă lume să luați în serios problema asta cu Covid-ul.

Există persoane care stau cu adevărat cu grija mea, mă refer la copiii mei și la familia mea. Le spun că sunt bine, în 2-3 zile pot să ajung și acasă. Puteam și astăzi să ajung acasă dar mi-au spus să mai stau puțin ca să ies în formă.

Ceea ce urlă pe la televizoare….nu se poate așa ceva, oare v-ați fi bucurat să se întâmple așa ceva?”.

Știrea falsă publicată de PRO TV

Inițial, manelistul Florin Salam a infirmat, pe pagina de Facebook, că ar fi murit, după ce Pro TV a anunțat că ar fi decedat la 42 de ani din cauza consumului de droguri.

”Dragilor. Voi fi scurt și la obiect. Nu. Nu am murit.  Iar din păcate această informație reprezintă o palmă dură asupra credibilității presei din România.  Ne vom revedea curand la concerte. Va doresc sănătate tuturor Rușine Pro TV”, se arată în postarea lui Florin Salam.

Ce a scris anunțat site-ul știrileprotv.ro sâmbătă seara în jurul orei 20.30, fără să citeze nici o sursă.

”Interpretul de manele Florin Salam a murit, sâmbătă, la vârsta de 42 de ani.
Conform surselor Știrilor Pro TV, Florin Salam a decedat din cauza consumului de droguri.

În urmă cu două zile, presa tabloidă a anunțat că interpretul de manele a fost internat de urgență în spital, în stare gravă, din cauza Covid-19.

Florin Salam a lăsat în urmă o soție și cinci copii. Trei dintre aceștia, două fetițe, Rania și Jacqueline și un băiețel, Simon Ştefan, sunt din mariajul cu Roxana Dobre.

De asemenea, manelistul mai avea doi copii și din prima căsătorie, pe Betty și Daniel Stoian. Florin Salam era și bunic.”

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
21:14 - Revolta lui Aurel Pădureanu după moartea actorului Alexandru Arșinel: „Omul acesta trebuia să fie îngropat cu onoruri militare. Să le fie rușine!”
20:58 - Tragedie ca într-un thriller polițist la Cernăuți: un pedofil a ucis o polițistă de doar 22 ani care l-a surprins arătându-și organele genitale în apropierea unei școli. La două zile, criminalul a fost prins și, ulterior, declarat mort de colegii tinerei
20:58 - 4 avioane de vânătoare rusești au intrat în spațiul aerian al Poloniei și în cel al Suediei
20:35 - Cristian Tudor Popescu, despre „bășina nucleară, violatorul impotent și porumbeii păcii”. Comentariul incisiv al gazetarului
20:32 - Cântăreața Jo și-a făcut prima operație estetică la 28 de ani: „Sunt mega încântată de rezultat / Nu mi se pare greșit să facem schimbări” (FOTO)
20:09 - Cătălin Drulă critică dur PSD și PNL: Acuzații reciproce despre care are infractorii mai mari. Acesta este falimentul moral deplin al proiectului deplin al proiectului Iohannis – România Anormală
20:00 - Un notoriu mercenar rus, veteran din Transnistria, a fost lichidat de ucraineni în contraofensiva din Herson
19:55 - Află la ce folosește buzunarul mic al blugilor și capsele acestora
19:53 - Eduard Hellvig (SRI): Marele câștig al acestui mandat a fost separarea de politică, absolut normală într-o societate democratică
19:29 - Ministrul Finanţelor, Adrian Câciu: Creșterea impozitelor pe locuințe nu va avea efect asupra persoanelor cu venituri mici