Fostul primar Cristian Popescu Piedone și cele două funcționare ale Sectorului 4 scapă de arestul preventiv (VIDEO)

Fostul primar Cristian Popescu Piedone și cele două funcționare ale Sectorului 4 scapă de arestul preventiv (VIDEO)

UPDATE 17.20: Piedone a părăsit Arestul Capitalei, în aplauzele unor persoane prezente, dar fără a face vreo declarație jurnaliștilor prezenți.

„La câte hârtii semnează un primar, există posibilitatea să îi scape”, a explicat unul dintre susținătorii fostului edil care consideră că „eliberarea lui Cristian Popescu Piedone e cea mai bună și înțeleaptă decizie a justiției”.

„Au fost 30.000 de oameni în Piața Universității. Dintre ei, cred că 15.000 nu au fost la vot, iar ei cer demisii. Să ceară demisia celor pe care i-au votat ei”, a declarat bărbatul care susține că „există un responsabil, categoric. Proprietarii clubului și organizatori”.

 

Fostul primar Piedone a ieșit din Arestul Capitalei

#DIRECT_ONE_wjw0kv#

Fostul primar al Sectorului 4, Cristian Popescu Piedone, scapă de arestul preventiv, informează B1 TV.

Piedone a fost arestat preventiv pe 7 noiembrie în urma unei deciziii a Tribunalului București, privind problemele de la clubul Colectiv. Acesta este acuzat de abuz în serviciu şi fals intelectual.

Decizia de eliberare vine din partea judecătorului de drepturi și libertăți de la Curtea de Apel București, după ce fostul edil a depus contestație la decizia de arest preventiv. Odată cu Piedone vor fi eliberate și celelalte două persoane, funcționari ai Primăriei Sectorului 4 acuzați de complicitate la abuz în serviciu.

În plus, în decizia transmisă nu se arată o altă măsură preventivă în acest caz.

Fostul primar Cristian Popescu Piedone și cele două funcționare ale Sectorului 4 scapă de arestul preventiv

#DIRECT_ONE_fi02ps#