Fostul socru al lui Mihail Bălășescu, găsit mort în Bușteni. Anchetatorii merg pe varianta sinuciderii

Fostul socru al lui Mihail Bălășescu, găsit mort în Bușteni. Anchetatorii merg pe varianta sinuciderii
Foto: B1 TV

Fostul socru al politicianului Mihail Bălășescu, George Adrian Epaminoda Burchel, a fost găsit mort lângă telecabina din Bușteni, anunță B1 TV.

Anchetatorii merg în acest caz pe varianta sinuciderii.

Fostul socru al lui Mihail Bălăşescu, a fost dat în urmărire internaţională de poliţişti. Acesta este principalul suspect în cazul uciderii lui Bălăşescu.

Maşina condusă de fostul socru al lui Mihail Bălăşescu, principalul suspect în cazul uciderii acestuia, fusese găsită abandonată, luni dimineaţă, într-o parcare din Buşteni.

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Ilfov au cerut, pe 9 septembrie, Tribunalului Ilfov arestarea în lipsă a lui George Adrian Epaminoda Burchel pentru omor, acesta fiind căutat de anchetatori de pe 4 septembrie.

Mihail Bălăşescu, fost secretar adjunct al PNL, a fost ucis pe 4 septembrie, fiind lovit la cap cu o vază şi sugrumat cu un plastic.

Liberalul a fost găsit mort, acoperit cu o pătură, în locuinţa lui Epaminonda Burchel, tatăl uneia dintre fostele sale soţii. Din primele investigaţii, moartea fostului secretar adjunct al PNL a fost una violentă. Potrivit unor surse judiciare, fostul socru a lăsat un bilet în care îşi recunoştea crima şi susţinea că nu va mai fi găsit niciodată.