Gest EXTREM făcut din DRAGOSTE! Un tânăr a ajuns la SPITAL după ce şi-a băgat o sticlă de suc în anus şi n-a putut s-o mai scoată

Gest EXTREM făcut din DRAGOSTE! Un tânăr a ajuns la SPITAL după ce şi-a băgat o sticlă de suc în anus şi n-a putut s-o mai scoată
Foto: Ziarul Metropolis

Medicii din Bazinului Dornelor, judeţul Suceava, au rămas șocați să vadă cum își manifestă suferința unii oamenii. Se pare că un bărbat care a suferit o decepție în dragoste a ajuns de urgență la spital după ce a stat o săptămână cu o sticlă în anus. Ajuns la spital, medicii au reușit să îl salveze pe tânărul de 29 de ani. Sticla de suc avea 330 de mililitri. Încercările disperate de a scoate sticla au fost în zadar așa că durerile insurpotabile l-au determinat să meargă la spital pentru a nu-și pune viața în pericol, informează adevărul.ro.

El s-a prezentat la Spitalul din Vatra Dornei acuzând dureri acute în partea dreaptă a abdomenului.

Bărbatul a fost transferat la Spitalul Judeţean Suceava, medicii suspectând inidial o apendicită acută. Ajuns la Unitatea de Primiri Urgenţe din cadrul Spitalului Judeţean Suceava, el a fost consultat din nou de doctori precizând după un prim consult că ar fi suspect de o tumoră abdominală. Chirurgul Octavian Diaconu a solicitat efectuarea unei investigaţii cu computerul tomograf. Rezultatele au arătat că nu este vorba despre tumoră abdominală, pacientul având în intestinul gros o sticlă de suc.

„Iniţial am crezut că este vorba despre o tumoră abdominală şi l-am trimis la computer tomograf. M-au sunat şi mi-au spus că are o sticlă în rect şi peritonită, aceasta din urmă fiind provocată de ocluzia intestinală. Având sticla de o săptămână, materiile fecale nu au putut fi eliminate. S-a intervenit chirurgical, a fost extras corpul străin, pacientul fiind în prezent în afara unui pericol eminent, dar totuşi următoarele zile sunt critice, existând posibilitatea să apară complicaţii şi chiar nevoia unei alte intervenţii chirurgicale”, a declarat medicul chirurg Octavian Diaconu.

Ultima oră
23:56 - Alertă la Bușteni. Salvamontiștii au intervenit pentru recuperarea unui bărbat căzut într-o râpă
23:47 - Grav accident rutier pe litoral. O femeie a fost lovită de o mașină, în timp ce traversa strada pe trecerea de pietoni. A fost solicitat și elicopterul SMURD
23:46 - Variante pentru începerea cursurilor. Sorin Cîmpeanu: Nu voi intra peste autonomia universitară. Respect deciziile universităților și dacă sunt provaccinare, le și încurajez (VIDEO)
23:29 - MAE, atenționare de călătorie pentru turiștii care merg în Spania: coduri galben și portocaliu de caniculă, vijelii și ploi torențiale
23:11 - Claudiu Năsui: Avem o problemă cu sărăcia. Suntem campioni europeni la sărăcie în muncă / Ce spune ministrul despre măsura Zero taxe pe salariul minim (VIDEO)
22:51 - Emilian Imbri: Toți cei care sunt, în prezent, în ATI nu sunt vaccinați. Sunt și persoane tinere internate (VIDEO)
22:12 - Octavian Jurma, avertisment cu privire la valul patru: Majoritatea cazurilor de COVID-19 sunt cu varianta Delta. Relaxarea este înspăimântătoare (VIDEO)
22:11 - De ce nu sunt desființate pensiile speciale? Claudiu Năsui: Nu e consens în coaliție. USR-PLUS, cu 15% în Parlament, trebuie să mobilizeze 51%. Când vezi votul, vezi adevărata poziționare a unui partid (VIDEO)
21:51 - Turiștii se plâng de prețurile de pe litoral. Cât trebuie să plătești pe un colac și o pereche de papuci de plajă la Mamaia dacă le-ai uitat acasă
21:35 - Claudiu Năsui: Clasa politică a inventat funcții inutile ca să existe salarizare pentru unii. Vrem să schimbăm legislația, să desființăm sinecurile. Cred că românii nu-și dau seama câte sinecuri sunt în statul român (VIDEO)