Giurgiu: un TIR ce transporta îngrășăminte chimice s-a răsturnat pe DN5. Traficul spre București este restricționat

Giurgiu: un TIR ce transporta îngrășăminte chimice s-a răsturnat pe DN5. Traficul spre București este restricționat
Giurgiu: un TIR ce transporta îngrășăminte chimice s-a răsturnat pe DN5. Traficul spre București este restricționat. Foto: ISU Giurgiu

Un autotren s-a răsturnat vineri, 25 noiembrie, pe DN5,  pe sensul de mers către Giurgiu, în apropierea localității Adunații Copăceni.

Acesta este încărcat cu îngrășământ.

Un autotren s-a răsturnat pe DN5

Un incident grav a avut loc în dimineața zilei de vineri, pe DN5, pe sensul de mers către Giurgiu, în apropierea localității Adunații Copăceni. Un autotren s-a răsturnat.

La fața locului s-au deplasat pompierii din cadrul Punctului de Lucru Călugăreni, cu o autospecială de stingere. Șoferul nu a fost rănit.

Pompierii acționează pentru asigurarea măsurilor de prevenire a incendiilor deoarece sunt scurgeri de carburant, potrivit Adevărul.

Nu au existat victime

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că pe DN5 București-Giurgiu, în zona localității Adunații Copăceni, județul Giurgiu, un autotren, s-a  răsturnat și a restricționat cele două benzi ale sensului de mers către Capitală.

Traficul rutier se desfășoară pe un singur fir, alternativ dirijat de polițiști. În urma accidentului nu au fost victime omenești.

Traficul rutier este oprit pe ambele sensuri pentru a permite intervenția echipajelor specializate. Se estimează reluarea normală a traficului în 90 de minute.

Urmăriți B1TV.ro și pe