„Gunoi” în valoare de 120.000 de mii de euro! Un pensionar din Germania a făcut o descoperire uluitoare

„Gunoi” în valoare de 120.000 de mii de euro! Un pensionar din Germania a făcut o descoperire uluitoare
Foto: Pixabay

Un pensionar a dat lovitura, după ce a găsit obiecte prețioase în valoare de 120.000 de euro într-un sac de gunoi. Oamenii legii au avut o reacție neașteptată, după ce bărbatul a anunțat autoritățile.

Potrivit Cancan, pensionarul din apropiere de Hanau a găsit sacul de gunoi în timp ce tundea un gard viu. Sacul era vechi și murder, dar ascundea o adevărată comoară. Bărbatul a descoperit în interior bani și bijuterii în valoare de 120.000 de euro.

Proprietarul bunurilor nu a fost descoperit

Timp de șase luni poliția a căutat proprietarul sacului, dar acesta nu a fost identificat. Astfel, pensionarul s-a învrednicit de comoara găsită.

În sacul de gunoi se aflau 90 de bijuterii de aur (inele și coliere) în valoare de 120.000 de euro. Există posibilitatea ca sacul de gunoi să fi fost de mult timp ascuns în dreptul gardului viu, judecând după aspectul pe care îl avea. Potrivit legii, o persoană poate deveni proprietara unui obiect găsit, în condițiile în care proprietarul nu este găsit, în șase luni de la raportare, potrivit publicației Frankfurter Rundschau.

„Descoperirea nu a putut fi atribuită unei persoane sau unei infracțiuni”, a explicat polițistul Thomas Leipold.

Nu este primul caz de acest fel înregistrat în Germania. Anterior, un bărbat de 72 de ani din Rodgau, districtul Offenbach, a găsit o comoară istorică în timp ce făcea curățenie în podul casei, la începutul lunii august. Acesta a găsit șase certificate de onoare valoroase din anii 1903 până în 1907.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
23:54 - Dan Șucu, fericit că a ales să investească la Rapid: „Este în mod cert o alegere cât se poate de bună”
23:37 - Consilierii lui Biden și Erdogan au avut o întâlnire neanunțată, la Istanbul. Discuții SUA – Turcia despre aderarea Finlandei și Suediei la NATO, dar și despre anexările rusești
23:11 - Cota apei în lacul de acumulare Tăul Mare a scăzut cu 40 de centimetri, anunță ISU Alba. Peste jumătate dintre persoanele din zona de risc din Roșia Montană au refuzat evacuarea (VIDEO)
22:47 - Cristian Preda: Eu dau în scris că Nicolae Ciucă a plagiat într-un mod grosolan. Există numeroși membri ai PNL foarte nemulțumiți că au în fruntea Guvernului și a partidului un om care a plagiat (VIDEO)
22:12 - Cristian Preda îi cere lui Nicolae Ciucă, acuzat de plagiat, să trimită o copie a tezei de doctorat la CNATDCU spre verificare / Decanul a mulțumit B1 TV: A fost singurul post prezent la protestul de la Ministerul Educației (VIDEO)
21:44 - Radu Carp, după protestul de duminică: Toți pierdem din aceste secvențe penibile. Strategia lui George Simion, falimentară. AUR nu reușește să capteze curentul de nemulțumire din societate (VIDEO)
21:18 - Victor Ponta critică Guvernul și Comisia Europeană: „Nu aud nicio soluție. Prețurile sunt la fel de mari ca în țările care nu au deloc energie” / „Nu cred că ne atacă rușii. E doar o poveste”
20:57 - Polițiștii, atacați cu pietre și înjurați de familia unui tânăr acuzat că a condus fără permis, în Olt
20:38 - Miliardarul Ion Țiriac a trăit momente uluitoare: „Dormeam unul pe pat, unul sub pat”
20:14 - FRF condamnă incidentele tragice de la meciul din Indonezia: „Este o zi tristă pentru fotbalul mondial, dar una pe care nu trebuie să o uităm” (VIDEO)