Iași: O femeie a fost a fost lovită de o maşină, în timp ce încerca să traverseze strada. Şoferul autoturismului era băut (VIDEO)

Iași: O femeie a fost a fost lovită de o maşină, în timp ce încerca să traverseze strada. Şoferul autoturismului era băut (VIDEO)

O femeie a ajuns, de urgenţă, la spital, după ce a fost lovită de o maşină în timp ce încerca să traverseze strada, informează B1 TV. Accidentul a avut loc în comuna Bordea din judeţul Iaşi.
Şoferul autoturismului era băut. Politiştii au demarat o anchetă pentru a vedea cum s-a produs, exact, accidentul.

Bărbatul aflat la volan a pierdut controlul maşinii şi a acroşat-o pe femeia care se afla în faţa unei porţi, chiar în momentul în care voia să traverseze şoseaua.

La fața locului s-au deplasat un echipaj medical şi poliţişti de la Rutieră. Femeia a fost transportată de urgenţă la spital.

Deşi şoferul consumase alcool, acesta nu a vrut să recunoască în faţa poliţiştilor.

Rezultatul etilotestului a arătat 0,66 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Femeie accidentată în fața porții de un șofer beat

Tags:
Ultima oră
00:20 - Explicații oficiale pe subiectul „gen” în loc de „sex” în cartea electronică de identitate. Ce spun reprezentanții Ministerului de Interne (VIDEO)
23:55 - Medicul Cristian Oancea: Comunicarea cu privire la imunizarea împotriva COVID-19, mai importantă ca restricțiile pentru persoanele nevaccinate (VIDEO)
23:49 - RISE Project: Autoritatea Electorală Permanentă, instituția care organizează și supraveghează procesul electoral, capturată de o grupare consolidată după o tentativă de omor
23:32 - Beatrice Mahler, despre persoanele care refuză imunizarea: Teama de vaccin și efectele secundare este mai mare ca teama de boală (VIDEO)
23:17 - Ioana Constantin (PMP): Cioloș are probleme serioase cu memoria politică. Certa UDMR că nu vor alegeri locale în două tururi, ca și când în 2016 n-a scos chiar el, noaptea ca hoții, acest lucru din programul de guvernare
22:54 - Grav accident rutier în Teleorman. Opt persoane au fost rănite și alte două au decedat. Planul roșu de intervenție, activat
22:52 - Sorin Cîmpeanu a explicat de ce a renunțat la modificările vizând CNATDCU / Despre acuzația că plagiatorii ar fi fost favorizați: „Faptul că aceste acuze devin virale nu înseamnă că ele capătă și valoare de adevăr” (VIDEO)
22:34 - Grindină și furtuni puternice în Galați și în Brăila. Zeci de copaci au distrus autoturisme, vântul a smuls acoperișul unui bloc și l-a aruncat pe o mașină
22:16 - Sorin Cîmpeanu, despre schimbările în structura anului școlar: Voi susține nevoia de extindere a perioadei de cursuri (VIDEO)
21:58 - Dezastru la Titularizare. Sorin Cîmpeanu: Am avut 34.000 de candidați, doar 11.000 au luat peste 7. Au fost 15 note de 1. Avem probleme și cu profesorii corectori – 97% din note au fost schimbate după contestații (VIDEO)