Imigranții provoacă din nou probleme în Germania. Câțiva pensionari germani au fost agresați de solicitanți de azil în metroul din Munchen (VIDEO)

Imigranții provoacă din nou probleme în Germania. Câțiva pensionari germani au fost agresați de solicitanți de azil în metroul din Munchen (VIDEO)

Imigranţii şochează din nou Germania. Un călător a filmat cu telefonul mobil momentul în care mai mulţi solicitanţi de azil au agresat doi pensionari nemţi care săriseră în apărarea unei femei hărţuite. Incidentul a avut loc în Munchen şi a provocat o indignare generală pe reţelele de socializare, transmite B1 TV.

Imaginile arată cum imigranţii îl imobilizează pe unul dintre pensionari, în timp ce un al doilea neamţ este bruscat de alţi solicitanţi de azil, care îl apucă de haine.
 

Pensionari germani agresați de imigranți în metroul din Munchen

#DIRECT_ONE_oxdkkc # Incidentul a avut loc în metroul din Munchen, acolo unde pensionarii au sărit în apărarea unei tinere femei care era hărţuită de imigranţi şi a respins avansurile acestora. De furie, unul dintre solicitanţii de azil a lovit cu putere un geam, iar apoi l-a lovit pe unul dintre călători. Potrivit martorilor, poliţiştii au fost chemaţi în vagon dar au spus că nu pot face nimic.

Noul scandal vine după problemele cauzate de imigranţi în Koln, în noaptea de Revelion. Atunci, sute de femei s-au plâns că au fost agresate sexual de către grupurile de solicitanţi de azil, iar mulţi alţi oameni s-au plâns că au fost jefuiţi de către aceştia.

 

Ultima oră
21:57 - Numirea noului selecționer, pe ultima sută de metri. Două nume se mai află în cursă. FRF ar putea face anunțul cel mare miercuri
21:46 - Administraţia Prezidenţială: Klaus Iohannis își menține poziția privind combaterea plagiatului și consideră corectă decizia lui Nicolae Ciucă de a cere analizarea tezei sale de doctorat de către Comisia de Etică a UNAp
21:19 - Virgil Popescu: Europa e dependentă mult de gazul rusesc. La fel și noi în perioada de iarnă. Dacă se întâmplă ceva în Ucraina, va fi afectată întreaga Europă. Avem diferite scenarii în calcul și știm ce avem de făcut (VIDEO)
21:14 - Vladimir Putin a trecut la nivelul următor. Rusia, China și Iran vor desfășura manevre navale comune
20:44 - Criza facturilor | Virgil Popescu: Vom pune în lege obligativitatea furnizorilor de a nu debranșa, de a reface facturile întocmite eronat și de a nu percepe penalități / Nimeni nu rămâne cu banii dați și nerecuperați (VIDEO)
20:30 - De ce au explodat prețurile facturilor la energie. V. Popescu, ministrul Energiei: „Eu cred că nu a fost incompetență” (VIDEO)
20:22 - Kim Jong-un face angajări. Condiții extrem de stricte pentru bodyguarzi
20:12 - Ministrul Energiei a anunțat noile măsuri în criza facturilor la electricitate și gaze naturale. Explicațiile lui Virgil Popescu (VIDEO)
19:41 - Andreea Bălan vrea să-și cumpere apartament în Dubai. Cum arată locuința pe care a pus ochii. „Investiția ar fi ceva, dar se poate plăti în rate, în 2 ani” (VIDEO, GALERIE FOTO)
19:23 - Cătălin Zmărăndescu (Survivor), criticat și de fiul său: „Eu v-am spus despre caracterul său. Și-a dat cu tesla-n cap” (VIDEO)