Interlopul Bogdan Măgurean, zis ”Kamaz”, implicat în dosarul de fraudă la referendum în care este cercetat și Teodor Atanasiu

Interlopul Bogdan Măgurean, zis ”Kamaz”, implicat în dosarul de fraudă la referendum în care este cercetat și Teodor Atanasiu
Foto: gandul.info

Fostul ministru al apărării, Teodor Atanasiu, şi fiul actulului ministru al apărării, Corneliu Dobriţoiu, sunt acuzaţi, alături de alte patru persoane, într-un dosar privind frauda la referendum. Cei doi şi-ar fi folosit influenţa pentru a-i convinge pe oameni să voteze într-un anumit fel. Procurorii DNA spun că Atanasiu şi Dobriţoiu Junior ar fi fost ajutaţi de mai mulţi interlopi pentru a face rost de voturi.

În dosarul în care este implicat deputatul Teodor Atanasiu este anchetat şi interlopul Bogdan Măgurean, poreclit Kamaz. Acesta este acuzat că a coordonat fraudarea referendumului chiar din sediul PNL. De-a lungul timpului, Kamaz a fost implicat în numeroase scandaluri fiind acuzat de tentativă de omor sau de vătămare corporală gravă.

În cazul referendumului, procurorii susţin că Atanasiu şi fiul ministrului Dobriţoiu, Dumitru Samson, au organizat împreună cu Măgurean adevărate „trupe de intervenţie” care aveau ca sarcină cumpărarea voturilor. În schimbul acestor servicii, Samson se angaja că va obţine diverse contracte pe bani publici pentru firma interlopului Kamaz.

Teodor Atanasiu a negat orice legătură cu interlopii luaţi în vizor de procurori.

Vezi AICI mai multe detalii despre cazul de fraudă în care este anchetat Atanasiu

Interlop implicat în dosarul fraudei la referendum

Embed: " onclick="document.getElementById('embed_text_22703').select();" id="embed_text_22703" />