Ion Cristoiu, în dialog cu Dan Andronic: Vadim Tudor a intrat cu bocancii în viața personală a altora, a călcat în picioare orice normă de minimă civilizație. Trăim într-o atmosferă de ipocrizie

Ion Cristoiu, în dialog cu Dan Andronic: Vadim Tudor a intrat cu bocancii în viața personală a altora, a călcat în picioare orice normă de minimă civilizație. Trăim într-o atmosferă de ipocrizie
Foto: evz.ro

Jurnalistul Ion Cristoiu face câteva dezvăluiri personale despre Vadim Tudor și își exprimă punctul de vedere cu privire la viața Tribunului, într-un dialog cu Dan Andronic.

Ion Cristoiu susține că Vadim Tudor a călcat în picioare orice normă de minimă civilizație și nu crede ca în istoria presei române să fi existat un personaj „de abjecția lui Vadim”.

Da, se spune în aceste zile că Vadim a fost un pamfletar. Cei care trăncănesc asta habar n-au ce-i aia un pamfletar. Vadim a terorizat nu prin verb, ci prin halucinantele născociri despre alții. A intrat cu bocancii în viața personală a altora, a călcat în picioare orice normă de minimă civilizație, a scris lucruri îngrozitoare. Răposata maică-mea îl ura sincer, pentru că scrisese despre mine, negru pe alb, că mai degrabă se c..a maică-mea lîngă un gard decît să mă nască. Cu Stăpînii era însă unsuros, lingușitor pînă la greață. Nu cred să fi fost în istoria presei române un personaj de abjecția lui Vadim”, i-a mărturisit Cristoiu jurnalistului Dan Andronic, potrivit Evenimentul Zilei.

După moartea fostului lider al Partidului România Mare, Cristoiu susține că se simte o atmosferă de ipocrizie, “rău mirositoare”, făcând referire la cei care acum îi aduc omagii celui cu care s-au certat și s-au jignit ani la rândul.

Trăim în aceste zile o atmosferă de ipocrizie   rău mirositoare. Mulți dintre cei care au fost umpluți de rahat de către Vadim   vorbesc despre Vadim  ca despre un mare scriitor, un mare  ziarist, un mare patriot.   Astfel de  prostii sunt  motivate cu trimiteri la nevoia de a fi buni creștini. Să ne lămurim. A fi bun creștin   nu înseamnă a  fi iresponsabil. A-l prezenta pe Vadim drept un mare scriitor, un mare ziarist și mai ales un mare patriot, numai și numai pentru că a murit înseamnă a  călca în picioare scara de valori.  Sunt de acord că nu avem de ce să-l regretam pe Corneliu Vadim Tudor ca ziarist și ca om politic. A avut șansa să facă un partid de dreapta, naționalist, modern, dar și-a ratat șansa  transformându-l în remorcă pentru putere. Ca ziarist nu a creat nimic memorabil, a alimentat doar scandaluri și a aruncat cu lături în toată lumea”, a mai mărturisit Cristoiu.

Ultima oră
12:31 - Ludovic Orban: PNL a reușit să învingă ciuma roșie. Cea importantă decizie strategică a fost cea din 2018, când am stabilit clar – Candidatul la președinție e Klaus Iohannis, candidatul la funcția premier e liderul PNL
11:59 - Kelemen Hunor: Putem să avem dispute, dar să nu renunţăm la parteneriat. Să trecem peste neînţelegerile şi orgoliile personale (VIDEO)
11:43 - Klaus Iohannis: Nu există niciun motiv ca premierul să fie demis sau să-și dea demisia / Guvernarea nu e un loc în care unii parteneri se confruntă de parcă ar fi pe rețelele sociale, iar când apare primul impas își iau lucrurile și pleacă (VIDEO)
11:28 - MAE: Românii nu vor mai putea să intre în Marea Britanie cu buletinul din octombrie 2021
11:12 - Klaus Iohannis, la congresul PNL: Sub scuza confruntării democratice firești nu se pot ascunde atacurile la persoană / Cu atât mai mult când premierul și miniștrii liberali sunt atacați din toate părțile, PNL ar trebui să-i susțină (VIDEO)
11:01 - Raluca Turcan: Mă interesează ca votul să fie corect, iar PNL să livreze rezultate bune. Trebuie să iasă un premier întărit din acest congres (VIDEO)
10:49 - Surse: Mai mulți liberali din echipa lui Ludovic Orban ar fi început să rupă perdelele care ar fi secretizat votul la congres
10:30 - CONGRES PNL | Florin Cîțu, despre cei care protestează: „Și AUR, și USR, și PSD sunt în Opoziție, asta face Opoziția” (VIDEO)
10:28 - Ludovic Orban: Am convingerea că voi câștiga. Se alege între cel care a provocat criza guvernamentală și omul care vine cu soluția (VIDEO)
10:19 - Emil Boc: Liberalii au de ales între un președinte de partid cu un anumit bagaj și un premier cu anumite perspective / Nu am discutat despre reîmpărțirea portofoliilor, important e ca USR PLUS să revină la masa negocierilor (VIDEO)