Line up Neversea 2021. Organizatorii au anunțat ce artiști și formații vor cânta la unul dintre cele mai anticipate festivaluri din România

Line up Neversea 2021. Organizatorii au anunțat ce artiști și formații vor cânta la unul dintre cele mai anticipate festivaluri din România
Sursa Foto: Instagram

Vești bune despre cel mai așteptat festival de muzică de la malul Mării Negre. Au fost anunțați primii artișticare vor da tonul distracției la ediția din 2021.

Neverseava avea loc între 8 și 11 iulie peInsula Visurilor dinConstanța,iar organizatorii precizează că data a fost aleasă de fanii festivalului. Pe lângă atmosfera incendiară, organizatorii au mai spus că cele 4 zile și 4 nopți de distracție se vor desfășuraîn condiții de maximă siguranță sanitară.

„Cele 4 zile şi 4 nopţi de distracţie şi libertate vor avea loc în cele mai bune şi sigure condiţii, pe plaja din Constanţa, unde pot fi admirate cele mai spectaculoase răsărituri, alături de artişti şi DJ-i de top din lume. Organizatorii vor respecta toate deciziile şi recomandările autorităţilor pentru desfăşurarea festivalului şi vor crea un mediu sigur pentru noi experienţe de neuitat la malul mării. Sănătatea şi siguranţa fanilor, artiştilor, locuitorilor oraşului Constanţa şi a oamenilor implicaţi în organizarea evenimentului sunt principala datorie şi responsabilitate a creatorilor Neversea, alături de distracţia garantată a festivalului”, au anunţat organizatorii.

Artiștii care vor participa laNeversea 2021

Tyga, Dimitri Vegas & Like Mike, Black Eyed Peas, Don Diablo, Nicky Romero, TchamișiUmmet Ozcan B2B Brennan Heartse numără printre cei care au reconfirmat prezența la cea de-a patra ediție a festivalului de la malul mării.

De asemenea, scenele underground au şi ele nume sonore din genurile techno, deep house, dubstep şi drum&bass. Arapu, Cezar B2B Praslea, Kozo B2B Dan Andrei, Priku, Raresh, Sit, Sublee B2B Cap îi vor purta pe fani într-o călătorie muzicală unică la scena The Temple, iar The Ark îi va găzdui, printre alţii, pe Borgore, Dirtyphonics, Dub FX şi Malaa.

Fanii pot achiziţiona FREEDOM Passports, care le oferă acces la ediţia din 2021.

Potrivit organizatorilor, peste 90% dintre cei care au cumpărat abonamente şi bilete pentru ediţia din 2020 le-au transformat deja în varianta ANYTIME Pass, care le asigură accesul, la alegere, la una dintre următoarele 3 ediţii Neversea. Cei care nu au încă asigurată intrarea, potachiziţiona FREEDOM Passports care le va permite accesul la festivalul din acest an.

Ultima oră
23:58 - Guvernul se va reuni luni pentru a remedia situația școlilor private. Dan Vîlceanu: Se mai întâmplă asemenea lucruri. E fost o eroare, pur și simplu
23:43 - Gabriela Firea: PNL a pierdut alegerile, dar pune condiții. Noi nu suntem umbrela lor / Nu e adevărat că eu, Grindeanu și Tudose împingem PSD la guvernare (VIDEO)
23:21 - Anca Dragu: Întâlnirea de luni Ciucă – Cioloș nu e una de negociere. PNL şi PSD împing spre un cabinet minoritar. USR nu susține un astfel de guvern
22:52 - Loteria de Vaccinare, a patra extragere săptămânală. Care e numărul câștigător al marelui premiu de 100.000 de lei
22:35 - CSM: Noile restricţii anti-COVID nu se aplică instanţelor şi parchetelor
22:24 - Florin Roman (PNL): Am refuzat o eventuală intrare în Guvern acum a PSD / Sper ca la USR să nu găsim oameni care ne înjură toată ziua pe noi și pe președintele Iohannis sau care ne acuză că ne-am luat cu X sau cu Y (VIDEO)
21:54 - Accesul în sediile ANAF se va face doar cu certificat verde COVID, începând de luni
21:40 - Cristian Diaconescu (PMP), despre criza politică: Partidele stau cu ochii pe sondaje și sunt mai specialiste în ce trebuie să facă ceilalți (VIDEO)
21:17 - Protest în Capitală. Oamenii manifestează împotriva restricțiilor și vaccinării (VIDEO)
20:56 - Valeriu Gheorghiţă: Rata de acoperire vaccinală e de 40% la populaţia adultă. Până la sfârşitul anului, sperăm să atingem pragul de imunizare colectivă prin vaccinare