Lovitură pentru călătorii cu STB-ul. Timpii din trafic, mai mari, din cauză că autobuzele nu vor mai circula pe liniile de tramvai. De ce?

Lovitură pentru călătorii cu STB-ul. Timpii din trafic, mai mari, din cauză că autobuzele nu vor mai circula pe liniile de tramvai. De ce?
Pericol în Bucureşti! Tramvaiul 32, care leagă Rahova de Piaţa Unirii, s-a rupt şi a deraiat!

Autobuzele STB-ului nu vor mai circula pe liniile de tramvai din Capitală. Acest lucru se va întâmpla pe o perioadă de trei luni, în sezonul rece, în perioada 27 decembrie – 27 martie.

De ce? Decizia a fost luată „din motive de siguranță”, pentru că se apropie sezonul rece. De asemenea, călătorii nu mai pot folosi stațiile de tramvai ca zonă de așteptare pentru autobuze.

Autorităţile au invocat siguranţa călătorilor

Pentru siguranța călătorilor, TPBI a decis ca autobuzele să poată utiliza calea de rulare a tramvaielor ca bandă proprie numai în intervalul 27 martie – 27 decembrie.

Ținând cont de instabilitatea atmosferică, în afara acestui interval, autobuzele vor utiliza carosabilul pentru efectuarea curselor programate, conform prevederilor contractelor semnate de TPBI cu operatorii de transport.

La rândul lor, operatorii de transport vor lua toate măsurile necesare pentru instruirea conducătorilor de vehicule în legătură cu această decizie și vor informa călătorii, care nu vor mai utiliza stațiile de tramvai ca zonă de așteptare pentru autobuze”, au anunțat cei de la TPBI ( Asociața de Dezvoltare Intercomunitară pentru Transport Public Bucureşti-Ilfov) pe site-ul oficial.

Tags:
Ultima oră
19:20 - Șeful WTA, profund îngrijorat că Shuai Peng ar fi „cenzurată”. Tenismena dispăruse săptămâni întregi după ce a acuzat un fost vicepremier al Chinei că ar fi violat-o
18:52 - Viktor Orban, scrisoare de felicitare pentru Nicolae Ciucă: Pandemia a arătat că Ungaria și România pot conta întotdeauna una pe cealaltă / Premierul ungar, încântat de prezența UDMR la guvernare
18:32 - Circa 62.000 de persoane vaccinate în ultimele 24 de ore. Peste 7,71 milioane au primit măcar o doză în cele 11 luni scurse de la debutul campaniei
18:14 - Horoscop Alina Bădic pentru săptămâna 28 noiembrie – 4 decembrie. În această perioadă, puterea e a celor echilibrați și cu forță sufletească (VIDEO)
17:07 - Metrorex, informații despre circulația metroului din București în perioada 27 noiembrie – 1 decembrie
16:57 - Adriana Pistol (CNSCBT): În România există șapte laboratoare care efectuează secvențieri. Spitalel Covid, alertate să recolteze probe pentru depistarea variantei Omicron (VIDEO)
16:30 - Marea Britanie a depistat două cazuri de infectare cu tulpina sud-africană, așa-numita variantă Omicron
16:26 - Joe Biden plănuiește să discute cu Volodimir Zelenski și Vladimir Putin despre comasarea trupelor ruse la frontierele Ucrainei
16:16 - Virgil Popescu: IMM-urile să înceapă depunerea cererilor pentru compensarea facturilor la electricitate și gaze
15:44 - Hotărâre CNSU: Noi restricții după confirmarea tulpinii COVID Omicron în Europa