Trei persoane au ajuns la spital, după ce șoferul unui autobuz STB a frânat brusc (SURSE)

Trei persoane au ajuns la spital, după ce șoferul unui autobuz STB a frânat brusc (SURSE)
Foto: Facebook: STB

Trei persoane au ajuns la Urgență după ce un șofer al unui autobuz STB a frânat brusc, potrivit surselor G4Media. Mai multe persoanele au căzut în momentul opririi bruște înaintea unei treceri de pietoni. Acestea au fost rănite și transportate la spitalele Elias și Floreasca.

Incidentul a avut loc între Fântâna Miorița și Podul Băneasa, din cauza traficului aglomerat.

„Un alt participant la trafic i-a tăiat calea șoferului STB, iar acesta a fost obligat să facă această manevră”, a declarat Constantin Tobescu, purtător de cuvânt al Societății de Transport București, pentru Libertatea. 

„În acest moment, nu am informații despre starea de sănătate a persoanelor care s-au lovit după ce au căzut în autobuz”, a mai spus Constantin Tobescu, purtător de cuvânt al STB, potrivit sursei citate.

Ultima oră
11:43 - Klaus Iohannis: Nu există niciun motiv real ca premierul să fie demis sau să-și dea demisia / Recent făceam un apel la responsabilitate către partidele din arcul guvernamental. Nu a fost înțeles de toți, așa că îl reiterez
11:28 - MAE: Românii nu vor mai putea să intre în Marea Britanie cu buletinul din octombrie 2021
11:12 - Klaus Iohannis, la congresul PNL: Sub scuza confruntării democratice firești nu se pot ascunde atacurile la persoană / Cu atât mai mult când premierul și miniștrii liberali sunt atacați din toate părțile, PNL ar trebui să-i susțină
11:01 - Raluca Turcan: Mă interesează ca votul să fie corect, iar PNL să livreze rezultate bune. Trebuie să iasă un premier întărit din acest congres (VIDEO)
10:49 - Surse: Mai mulți liberali din echipa lui Ludovic Orban ar fi început să rupă perdelele care ar fi secretizat votul la congres
10:30 - CONGRES PNL | Florin Cîțu, despre cei care protestează: „Și AUR, și USR, și PSD sunt în Opoziție, asta face Opoziția” (VIDEO)
10:28 - Ludovic Orban: Am convingerea că voi câștiga. Se alege între cel care a provocat criza guvernamentală și omul care vine cu soluția (VIDEO)
10:19 - Emil Boc: Liberalii au de ales între un președinte de partid cu un anumit bagaj și un premier cu anumite perspective / Nu am discutat despre reîmpărțirea portofoliilor, important e ca USR PLUS să revină la masa negocierilor (VIDEO)
10:04 - Spitalul de Boli Infecţioase din Iaşi nu mai face față numărului mare de pacienți. Număr record de internări
09:38 - Ludovic Orban: Preşedintele Klaus Iohannis este binevenit la Congresul PNL. Am încredere că vor fi respectate toate procedurile de vot