Maramureș: Un copil de un an şi 7 luni, la spital după ce a fost lovit de un tren

Maramureș: Un copil de un an şi 7 luni, la spital după ce a fost lovit de un tren
Foto: umograf.com

Un copil de un an şi 7 luni a ajuns la spital după ce a fost lovit de un tren. Accidentul a avut loc la bariera peste calea ferată din localitatea Ţicău din Maramureș.

Trenul personal circula pe ruta Cluj Napoca-Baia Mare. Se pare că băiețelul a fost lăsat nesupravegheat de către părinți și a ajuns pe calea ferată. Starea micuţul este acum stabilă.

Copilul a ajuns pe șina de tren după ce mama lui a intrat în casă să le dea de mâncare celorlalți copii și nu a mai fost atentă la el.

Când l-a văzut pe micuț pe șine, mecanicul trenului a oprit garnitura, după care rudele băiatului au declanșat un scandal de proporții, cerându-i socoteală acestuia.
 
Copilul a fost transportat la Spitalul Județean din Baia Mare, iar starea lui este stabilă.

În acest caz s-a deschis o anchetă pentru a se stabili cu exactitatea circumstanțele în care s-a petrecut accidentul.

Ultima oră
12:51 - Discursul lui Klaus Iohannis, acoperit de susținătorii lui Ludovic Orban. Ce s-a scandat (VIDEO)
12:45 - Florin Cîțu, huiduit în timpul discursului de la congresul PNL: Cei care strigați ”demisia” înseamnă să vă dați jos propriul Guvern, da? Numai Dragnea făcea asta! (VIDEO)
12:31 - Ludovic Orban: PNL a reușit să învingă ciuma roșie. Cea importantă decizie strategică a fost cea din 2018, când am stabilit clar – Candidatul la președinție e Klaus Iohannis, candidatul la funcția premier e liderul PNL
11:59 - Kelemen Hunor: Putem să avem dispute, dar să nu renunţăm la parteneriat. Să trecem peste neînţelegerile şi orgoliile personale (VIDEO)
11:43 - Klaus Iohannis: Nu există niciun motiv ca premierul să fie demis sau să-și dea demisia / Guvernarea nu e un loc în care unii parteneri se confruntă de parcă ar fi pe rețelele sociale, iar când apare primul impas își iau lucrurile și pleacă (VIDEO)
11:28 - MAE: Românii nu vor mai putea să intre în Marea Britanie cu buletinul din octombrie 2021
11:12 - Klaus Iohannis, la congresul PNL: Sub scuza confruntării democratice firești nu se pot ascunde atacurile la persoană / Cu atât mai mult când premierul și miniștrii liberali sunt atacați din toate părțile, PNL ar trebui să-i susțină (VIDEO)
11:01 - Raluca Turcan: Mă interesează ca votul să fie corect, iar PNL să livreze rezultate bune. Trebuie să iasă un premier întărit din acest congres (VIDEO)
10:49 - Surse: Mai mulți liberali din echipa lui Ludovic Orban ar fi început să rupă perdelele care ar fi secretizat votul la congres
10:30 - CONGRES PNL | Florin Cîțu, despre cei care protestează: „Și AUR, și USR, și PSD sunt în Opoziție, asta face Opoziția” (VIDEO)