Ministrul Educaţiei, Sorin Cîmpeanu, a recunoscut că și-a dat fiul la meditații

Ministrul Educaţiei, Sorin Cîmpeanu, a recunoscut că și-a dat fiul la meditații
Foto: dantanasa.ro

Ministrul Educației, Sorin Cîmpeanu, a recunoscut duminică seară, într-un interviu pentru Digi 24, că a apelat la meditații pentru fiul său.

„Da, a facut (n.r. meditatii)”, a spus Cîmpeanu, fiind întrebat de moderator dacă a făcut meditații băiatul lui.

Acesta a mai afirmat că programa școlară este mult prea încărcată, iar cei care „cred că România se termină la granița Bucureștiului” fac o greșeală.

„Din păcate, avem colegi profesori cu rezultate excepționale, dar care cred că România se termină la granița Bucureștiului. Am primit oferte de manuale de științele naturii de clasa a treia cu probleme de fizică de intersecție de traiectorii, nu cu două, ci cu trei traiectorii, lucru care presupune cunoașterea ecuațiilor de mișcare. Este absolut incredibil, colegi de-ai noștri profesori care îndrăznesc să propună un asemenea lucru la nivel de clasa a treia.

Am fost în multe școli din mediul rural, am asistat la orele de limba franceză, se găsesc la nivel de bază, după care vedem că la testare li se dă subjonctivul.
Programele sunt încărcate și acest lucru e în curs de revizuire. Începând cu anul 2017, implementăm în paralel programa revizuită, vom termina în anul 2020„, a mai spus ministrul Educației.