Momente de panică în privința unui bagaj suspect, părăsit la intrarea în Orășelul Copiilor din București. Circulația a fost închisă

Momente de panică în privința unui bagaj suspect, părăsit la intrarea în Orășelul Copiilor din București. Circulația a fost închisă

Un bagaj suspect a fost abandonat lângă restaurantul Casă Rafy, în apropiere de Orășelul Copiilor. Localnicii s-au panicat, iar de frica au anunțat autoritățile.

Bagaj suspect la intrarea în Orășelul Copiilor din Capitală

În jurul orei 12.00, prin apel 112 a fost sesizată prezența unui bagaj suspect (geamantan) într-o stație de tramvai din sectorul 4.

Mai multe echipaje de poliție, pompieri și pirotehniști au împânzit zona, fiind declanșate verificări de către specialiștii pirotehnicieni.

Circulația în zonă a fost închisă, până când se finalizează verificările. Momentan nu a fost constatată nicio stare de pericol.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
08:29 - Un nou punct de trecere a frontierei cu România, instituit în Republica Moldova
08:12 - Explozii în centrul Kievului. Medicii și salvatorii s-au deplasat la fața locului
01:22 - Stelian Tănase, despre cum ajută occidentalii Ucraina: Sunt buni de gură, birocrația se mișcă a dracului de greu. Macron nu e Macron, e Micron, un papagal care nu înțelege că Putin vrea refacerea Imperiului Rus (VIDEO)
00:34 - Stelian Tănase: Știu pe surse că e o decizie și la PNL, și la PSD ca, înainte cu un an de alegeri, să rupă coaliția. La unul din cele două partide au hotărât deja să plece (VIDEO)
23:52 - Ediție specială „360 de grade”, cu Alina Badic: Ce trebuie să facem când suntem ținta unui atac energetic (VIDEO)
23:22 - Ediție specială „360 de grade”, cu Alina Badic: Tipuri de atacuri energetice și cum se manifestă ele (VIDEO)
22:54 - Anunț surprinzător din Ungaria: Digi Sport 1, 2 și 3 nu vor mai fi disponibile de la 1 iulie
22:37 - Stelian Tănase: PNL așteaptă tot de la Cotroceni. Dacă Iohannis doarme, și siesta la el e o religie, nu se întâmplă nimic / Pe sub masă, PNL și PSD se înțeleg perfect, își impart prada (VIDEO)
22:01 - Ştefan Petreuş, din grupul Frații Petreuș, a murit la 82 de ani. „Ne rămân muzica lor excepţională şi dragostea lor pentru folclorul maramureşean” (VIDEO)
21:36 - Emilia Șercan: Nicolae Ciucă a reușit în instanță să blocheze analiza tezei sale de doctorat. Și-a făcut astfel un mare deserviciu, căci ne-a confirmat tuturor că teza e plagiată (VIDEO)