Mugur Mihăescu le cere românilor să se trezească și să boicoteze companiile austriece: „Umilinţa are un capăt pentru noi” (VIDEO)

Mugur Mihăescu le cere românilor să se trezească și să boicoteze companiile austriece: „Umilinţa are un capăt pentru noi” (VIDEO)
Sursa Foto: Captură Video/ YT

Mugur Mihăescu a reacționat după ce Austria s-a opus aderării României la Spațiul Schengen. Celebrul actor le cere românilor să se trezească și să boicoteze companiile austriece.

Mugur Mihăescu îndeamnă românii să boicoteze companiile din Austria

„M-am oprit aici, în Schengen. Adică lângă Schengen. Sunt la vamă. Vă mulţumesc, dragi parteneri serioşi, că aţi fost din nou alături de noi. O să ne oprim aici să alimentăm de fiecare dată, la dumneavoastră.

O să mergem la ski la dumneavoastră, o să mergem în clinicile dumneavoastră, o să mergem să cumpărăm, o să ne ţinem banii în Raiffeisen, în BCR şi în toate business-urile dumneavoastră.

Dacă nici acum nu vă treziţi fraţilor să le arătăm că umilinţa are un capăt pentru noi înseamnă că ne merităm soarta. Şi apropos, mergem şi la Ambasadă la Statele Unite să cerem Visa Waiver că suntem partenerii lor cei mai buni, să stăm la coadă la viză.

Aşa fraţilor, umiliţi-ne, umiliţi-ne! Că suntem partenerii voştri cei mai serioşi”, a fost mesajul transmis de Mugur Mihăescu pe pagina sa de Facebook.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
09:22 - „Bă, nu mai da în el, mă!”. Adolescent din Timiș, bătut de părinţii unui alt copil
09:13 - Peste 149 de polițiști au fost răniți și 172 de persoane au fost arestate în timpul protestelor împotriva reformei pensiilor din Franța
09:05 - Poliția Locală Brașov cere schimbarea legii în cazul oamenilor fără adăpost. Vrea ca aceștia să poată fi duși în centrele de zi: „95% refuză să se deplaseze și să primească serviciile”
09:02 - Rodica Popescu Bitănescu a dezvăluit drama care i-a marcat copilăria: „Am ajuns piele și os. Foamea m-a înnebunit. Am crescut cu atac de panică”
08:57 - Armata SUA a lansat lovituri aeriene în Siria, după ce un atac cu dronă iraniană a ucis mai mulți soldați americani
08:51 - Continuă disputa între China și SUA din cauza unui distrugător de rachete american aflat în Marea Chinei de Sud
08:48 - Vica Blochina și Bianca Drăgușanu, la cuțite: „Ai înțeles total greșit! Puteai să mă suni, să mă întrebi”
08:41 - Marcel Boloș: „Rotativa guvernamentală ar trebui amânată după depunerea cererii de plată numărul 3 din PNRR” / Despre implementarea reformelor: „Flexibilitatea Comisiei Europene tinde spre zero”
08:36 - Trei mașini s-au făcut scrum într-o parcare din Vâlcea. Momentul în care piromanul a dat foc surprins pe camerele stradale (VIDEO)
08:25 - Situație neașteptată pentru Mihai Bobonete într-o benzinărie / O angajată l-a confundat cu un alt artist și l-a luat la rost: „E păcat de tatăl dumneavoastră, că se răsucește în mormânt”