NASA, dezvăluire istorică: Există apă lichidă pe Marte (FOTO)

NASA, dezvăluire istorică: Există apă lichidă pe Marte (FOTO)
Foto: antena3.ro

Într-o conferință de presă organizată luni seara, NASA a declarat că pe Marte se află apă în mai multe stări, chiar și în stare lichidă.
Până acum, în această conferință, Nasa a declarat că au găsit dovezi de necombătut despre existența apei lichide, dar că „această apă este foarte sărată și foarte toxică, aceasta fiind amestecată cu alte substanțe chimice”.

Chiar dacă, înainte de conferința de presă, pe rețelele de socializare se zvonea că NASA ar face un anunț despre viața extraterestră, se pare că acest lucru nu s-a întâmplat.

Până vor putea examina apa de pe Marte, și dacă există forme de viață în această apă, NASA spune că va mai trece cel puțin 5, 6 ani, și că până atunci, nu se știe ce se va mai găsi.
Aceștia au adus în discuție chiar și posibilitatea trimiterii oamenilor pe Marte în viitorul nu foarte îndepărtat. 

NASA a arătat și poze în care se pare că este dovedită prezența și scurgerea apei pe Marte.

Ultima oră
23:56 - O sportivă din echipa olimpică a Belarusului a refuzat să se urce în avion și a rămas pe aeroportul din Tokyo, unde fusese dusă împotriva voinței sale
23:22 - Bătaie între un grup de turiști și salvamari, în Eforie Nord. Trei persoane au ajuns la spital în urma conflictului, iar patru turiști au fost duși la audieri (VIDEO)
23:08 - Cinci adolescenți s-au înecat în râul Siret. Victimele aveau între 14 și 18 ani (VIDEO)
22:45 - Virgil Guran: Dacă rectificarea bugetară nu va fi făcută pentru toată lumea, e foarte grav / Funcțiile politice trebuie să treacă prin forul de conducere din partid (VIDEO)
22:14 - Igor Grosu, după discuția cu Ludovic Orban: „Am fost asigurat că România este gata să intensifice semnificativ susținerea Republicii Moldova cu proiecte importante”
21:56 - Un adolescent de 15 ani s-a înecat în râul Suceava, pe raza localității Milișăuți
21:35 - Trei cutremure duminică în Vaslui. Unul dintre seisme, produs în jurul orei 21, a avut o magnitudine de 4,1
21:19 - După Israel și Marea Britanie, și SUA acuză Iranul pentru atacul soldat cu moartea unui român și a unui britanic. Antony Blinken: Nu există nicio justificare pentru acest atac
20:56 - Sute de persoane au protestat la Berlin împotriva restricțiilor. Poliția germană spune că a fost „agresată și atacată”, ceea ce „a condus la utilizarea lacrimogenelor, a bastoanelor și a violenței fizice” (VIDEO)
20:27 - Ediție specială „360 de grade”, cu Alina Bădic. De ce este importantă mâncarea și cât de des ar trebui să mergem la dentist (VIDEO)