O femeie a fost lovită de o mașină a ambasadei SUA, în Voluntari. Victima a fost transportată la spital

O femeie a fost lovită de o mașină a ambasadei SUA, în Voluntari. Victima a fost transportată la spital
Foto simbol: Pixabay

O femeie în vârstă de 42 de ani a fost lovită de o mașină a ambasadei SUA, marți, în orașul Voluntari, și a fost transportată la o unitate spitalicească pentru îngrijiri medicale, transmite G4Media.ro.

O femeie a fost lovită de o mașină a ambasadei SUA, în Voluntari, județul Ilfov

„La data de 25 ianuarie a.c., în jurul orei 16:20, Inspectoratul de Poliție al Județului Ilfov a fost sesizat cu privire la producerea unui accident rutier, pe bulevardul Pipera din Voluntari, soldat cu rănirea unui pieton. La fața locului s-au deplasat imediat polițiștii orașului Voluntari și ai Serviciului Rutier Ilfov, pentru efectuarea cercetărilor. De asemenea, la locul producerii accidentului s-a deplasat un echipaj medical, care a transportat victima, respectiv o femeie, în vârstă de 42 de ani, la o unitate spitalicească, pentru acordarea de îngrijiri medicale”, spun polițiștii.

Mașina ambasadei americane era condusă de o femeie în vârstă de 32 de ani.

„Conducătorul auto, respectiv o femeie, de 32 de ani, a fost testată cu aparatul alcooltest rezultatul fiind negativ. În prezent, polițiștii Serviciului Rutier Ilfov efectuează cercetări, pentru stabilirea situației de fapt și de drept și luarea măsurilor legale care se impun”, au mai precizat polițiștii.

Urmăriți B1TV.ro și pe