Pictorul Dan Virgiliu Dimulescu a decedat din cauza infecției cu Covid-19. Artistul suferea și de diabet

Pictorul Dan Virgiliu Dimulescu a decedat din cauza infecției cu Covid-19. Artistul suferea și de diabet
olt-alert.ro

Unul dintre cei mai cunoscuți pictori din România a decedat din cauza infecției cu Covid-19. Dan Virgiliu Dimulescu, în vârstă de 69 de ani, era internat la Spitalul Municipal Caracal, după ce a fost infectat cu noul coronavirus.

Acesta avea și diabet, iar infecția cu Covid-19i-a afectat 80% din plămâni, potrivit Gandul.ro.

Artistul era apreciat atât în țara noastră, cât șiîn străinătate pentru lucrările sale. A avut și expoziții înAnglia, Italia, Bulgaria sau Canada.

Dan Virgiliu Dimulescu este al doilea artist care a decedat din cauza infecției infecției cu Covid-19, după ce Vasile Barani, unul dintre cei mai cunoscuți violoniști din țara noastră s-a stins din viață marți seară.

Acesta avea 62 de ani și a ajuns duminică, laSpitalul Municipal Sighetu Marmației, unde a fost confirmat cu coronavirus.

Medicii au solicitat ca Vasile Barani să fie transferat pe secția ATI, la spitalul suport COVID din Baia Mare, însă a murit în cursul nopții.

Până pe 21 octombrie, în România, au fost raportate 196.004cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus. 141.089de pacienți au fost declarați vindecați.

În ultimele 24 de ore, au fost înregistrate 4.902cazuri noi cu Covid-19.

Ultima oră
19:08 - Explozie a cazurilor de COVID în București. Vlad Voiculescu, după ce avertizase că lipsesc 4.000 de teste pozitive din ultimele zile: „Minunea de după congresul PNL! – 653 cazuri duminică, 2.559 luni”
19:03 - Ursula von der Leyen, despre explozia prețului la gaze: „Ceea ce vedem este un fenomen global, nu doar unul existent în Europa”
18:51 - Iohannis, nemulțumit de cifrele campaniei de vaccinare. Mesaj tăios în prezența Ursulei von der Leyen: „Dacă ne-am fi vaccinat, nu am mai fi avut restricții”
18:44 - Ursula von der Leyen anunță că România a primit undă verde din partea Comisiei privind PNRR: „Nu e finalul călătoriei. Trebuie să implementăm aceste proiecte”
18:28 - Florin Cîțu, despre PNRR: Sunt incluse 107 investiții și 64 de reforme. Până la sfârșitul anului vom primi prefinanțarea de 3,8 miliarde de euro (VIDEO)
18:25 - Klaus Iohannis, în cadrul vizitei Ursulei von der Leyen, după aprobarea PNRR: „Avem o responsabilitate uriașă, pentru a ne asigura că fondurile europene vor schimba fața României”
18:19 - Proiect de lege: Certificatul COVID, obligatoriu pentru personalul medical. În caz contrar se va suspenda contractul de muncă pentru 30 de zile
18:05 - Pfizer anunță că a început să testeze noul său medicament cu administrare orală, care ar putea preveni Covid-19
18:00 - De ce o sfătuiește Mitică Dragomir pe Simona Halep să se retragă din tenis
17:46 - Ursula von der Leyen a vizitat Spitalul Universitar împreună cu premierul Florin Cîțu și cu președintele Iohannis