Predoiu: Mitingul liberalilor a fost unul bun, ținând cont de vreme. Nu este adevărat că mi-a ținut cineva umbrela (FOTO)

Predoiu: Mitingul liberalilor a fost unul bun, ținând cont de vreme. Nu este adevărat că mi-a ținut cineva umbrela (FOTO)
Foto: stiripesurse.ro

Prim-vicepreședintele PNL Cătălin Predoiu a fost criticat în presă pentru că la protestul PNL care a avut loc marți, în timp ce ploua, a fost surprins când i se ținea o umbrelă. Acesta s-a apărat spunând că pur și simplu în zona în care se afla erau mai multe umbrele și s-a întâmplat să fie protejat de ele.

„Am văzut pozele. Nu e vorba că nu îmi țin singur umbrela, eu nu am avut umbrelă în piață. Am fost prezent fără umbrelă. Acolo a fost o pădure de umbrele. (…) Deci, nu mi-a ținut nimeni umbrela, pur și simplu am stat acolo fără să am o umbrelă. Faptul că ele (umbrelele — n.r.) erau unele lângă altele și mulți dintre noi erau acoperiți parțial sau total de umbrela unui coleg sau a altuia nu înseamnă că cineva mi-a ținut umbrela. Acest lucru se poate verifica urmărind imaginile pe cameră, când m-am deplasat dintr-un loc în altul, am fost la cadru la una dintre televiziuni nu a fost nimeni care să mă însoțească cu umbrela sau să mă protejeze de ploaie. Nu e nicio problemă între mine și ploaie. Să știți că am mai stat în ploaie și este un sentiment plăcut. Dezmint categoric”, a spus liberalul, potrivit Agerpres.

Tot ca o critică la adresa lui, pe Facebook circulă un colaj cu imaginea reginei Elisabeta care își poartă singură umbrela, în timp ce lui Predoiu i s-ar ține umbrela.

Referitor la miting, Cătălin Predoiu a mai spus că a fost unul reușit, în ciuda vremii.

„Un miting ținut pe o ploaie severă, timp de două ore și jumătate, la capătul căruia în piață erau încă mii de oameni, pe parcursul căruia s-a vorbit permanent, au fost permanent discursuri ale colegilor, s-a marcat ceea ce voiam să marcăm, respectiv un protest ferm al partidului față de toți susținătorii premierului Ponta. Eu îl pot califica ca un miting bun, ținând cont de condițiile în care s-a desfășurat”, a spus prim-vicepreședintele PNL.

Potrivit estimărilor pe tabel de prezență analizate în ședința care a urmat mitingului și moțiunii a rezultat că organizațiile au deplasat la București 9.000 de oameni. Faptul că pe parcurs datorită condițiilor meteo unii dintre ei au părăsit mitingul nu schimbă această situație. Deplasat la miting a fost un efectiv de 9.000 de oameni pe tabel de prezență, prezentat de organizații”, a mai punctat acesta.


Foto: stiripesurse.ro