Sfințire de biserică cu FAST în Suceava: Arhiepiscopi şi preoţi, la bordul unor mașini de lux (VIDEO)

Sfințire de biserică cu FAST în Suceava: Arhiepiscopi şi preoţi, la bordul unor mașini de lux (VIDEO)

ÎPS Teodosie, ÎPS Ioachim şi PS Damaschin Dorneanul au sosit la poarta Bisericii „Sfânta Cuvioasă Parascheva”, din Baia, Suceava, pentru sfințirea acesteia, la bordul a două mașini de lux, spre indignarea localnicilor.

„Dumnezeu să mă ierte, dar ce maşini au popii, parcã au muncit pe şantier în străinătate. Mi-e ruşine de neruşinarea lor”, a menţionat Elena Bistricianu.

„Am crezut că e vreo nuntă cu manelişti. Strigător la cer”, a precizat şi Valentina Cantoriu, citată de Adevărul.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

„E frumos călare pe măgar, dar parcă tot mai bine-i în limuzină”, a spus Monica Avram.

Pe lângă importanţii ierarhi ai Bisericii Ortodoxe Române, s-a aflat la slujba de târnosire și omul de afaceri Gigi Becali, cel care a dat bani şi pentru ridicarea catedralelor din Suceava şi Fălticeni.Începând cu ziua de ieri şi până sâmbătă, 23 iunie 2018, credincioşii se vor putea trece prin altarul Bisericii „Sfânta Cuvioasă Parascheva”.

Construcţia bisericii din Baia a fost începută în anul 2004. Ridicarea lăcaşului de cult a durat undeva la doi ani de zile, însă pentru ca întreaga biserică să fie zugrăvită a fost nevoie de încă 12 ani de zile.

Ultima oră
23:58 - Incendiu la groapa de gunoi a municipiului Arad, în zona CET. A fost emisă avertizare RO-ALERT pentru localitățile de pe direcția de propagare a fumului (FOTO)
23:47 - Un copil de 4 ani a murit, după ce mașina condusă de mama lui s-a răsturnat într-un pârâu din Caraș-Severin. Femeia nu avea permis, iar în mașină se mai aflau alți trei copii ai săi
23:22 - Urși filmați pe străzile localității Borca. IJJ Neamț: De fiecare dată când sunt martorii unor astfel de situații, cetățenii să sune la 112 și să nu încerce să se apropie (VIDEO)
22:59 - O fetiță de 5 ani a murit și o altă fată, de 6 ani, a fost rănită în județul Mureș. Un copac smuls de furtună a cazut peste ele
22:34 - Al treilea weekend de proteste în Franța: Mii de oameni au ieșit pe străzile Parisului pentru a reclama extinderea certificatului verde și obligativitatea vaccinării pentru personalul sanitar. Au existat și ciocniri (VIDEO)
21:55 - Turiști evacuați pe mare în Sicilia și Bodrum, din cauza incendiilor de vegetație. În Turcia, oamenii au fost nevoiți să părăsească mai multe sate și zone de vacanță, iar lupta cu flăcările devastatoare continuă (VIDEO)
21:09 - Bogdan Aurescu, discuție cu omologul israelian despre incidentul din strâmtoarea Hormuz, soldat cu moartea unui român și a unui britanic. MAE: Partea română e în contact inclusiv cu SUA și Marea Britanie
20:43 - Olimpiu Moruțan ar fi ajuns la un acord de principiu cu Galatasaray. Ce spune Gigi Becali despre transfer: „Eu am cerut 10 milioane”
20:25 - PMP: Miniștrii USR nu au dreptul să închidă subiectul CFR. Dorim clarificarea situației de la CFR, care pare a avea conotații penale, și solicităm demiterea celor responsabili de haosul creat pe calea ferată
20:01 - Horoscop 360 de grade cu Alina Bădic, săptămâna 1 – 7 august 2021. Putem începe lucruri de mare anvergură pentru noi și putem elimina tot ceea ce ne deranjează în mod agresiv (VIDEO)