Protestatarul Marian Ceaușescu: „Am refuzat mulți bani, de multe ori din partea politicienilor. Mi-au propus să conduc Secretariatul de Stat pentru Problemele Revoluționarilor” (VIDEO)

Protestatarul Marian Ceaușescu: Am refuzat mulți bani, de multe ori din partea politicienilor. Mi-au propus să conduc Secretariatul de Stat pentru Problemele Revoluționarilor (VIDEO)

Protestatarul Marian Ceaușescu a explicat vineri seara în emisiunea Bună, România, moderată de Radu Buzăianu și Răzvan Zamfir, motivul pentru care i-a cerut socoteală primarului Sectorului 6, Ciprian Ciucu. Asta după ce edilul a refuzat să intervină în emisiunea moderată de Radu Buzăianu și Răzvan Zamfir în cazul femeii ucise de câini în zona Lacului Morii:

Protestatarul Marian Ceaușescu, despre propunerile primite de la partide

„Eu unul întotdeauna întreb politicienii întrebările care nu sunt puse de partid, pentru că știți bine, și când vine președintele Camerei Deputaților, Senatului și alte personalități, înainte trebuie să li se spună întrebările, ca să nu se facă de râs în fața publicului alegător. Cu domnul Ciucu a venit tot la voi, era foarte liber în gândire. În această țară când critici devii dușman, un om periculos”.

Marian Ceaușescu a răspuns și celor care spun despre el că este plătit pentru a organiza proteste sau pentru a pune întrebări incomode. Întrebat cine sunt cei care îl plătesc, protestatarul a răspuns:

„Domnul Ponta spune că PNL-ul. Când atac PNL-ul, USR-ul. Adică pe mine toți mă plătesc, dar în buzunar ioc. Nu am card, vă dați seama că dacă ar fi fost să fiu plătit, ieșeau la iveală toate facturile din bancă. Într-adevăr am refuzat mulți bani, de multe ori din partea politicienilor. M-au abordat politicieni, inculpați care mă rugau să nu îi mai critic. Le-am zis la toți pas. Funcții mi-au oferit unii. Secretar de stat la revoluționari, am refuzat.

I-am zis așa: bă, tu dacă crezi că îmi dai scaunul tu crezi că nu vin la voi la ușă să nu vă critic. Cum ar fi să zică ziarele: secretarul de stat înjură șefii”.

În ceea ce privește veniturile sale, Marian Ceaușescu a precizat:

„Am o indemnizație reparatorie de revoluționar. Indemnizația nu este cum se gândesc foarte mulți enormă. Este o indemnizație de 2.020 de lei pe lună. Urmașii eroilor răniți, mutilații au parte de jigniri. Secretarul general de la Guvern și alți secretari de stat își bat joc de aceștia. Spun: n-avem bani, de unde să vă dăm. Luați atunci de la inculpați sau care au făcut parte din aparatul represiv înainte de 1989”.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
23:57 - Studiu îngrijorător: Milioane de francezi renunță la igienă sub pretextul problemelor economice
23:51 - O femeie a ajuns să dezvolte psihoză și să sufere de insomnie după ce a mâncat resturi de sushi: „Simțea ca și cum un pește se agita în burta ei”
23:50 - ACEA: Normele Euro 7 vor majora prețurile autoturismelor noi în medie cu 2.000 de euro
23:50 - Reacții de la Sepsi, după decizia UEFA privind „Ungaria Mare”: „N-o să existe acest simbol pe stadionul nostru” / „Nu suntem subvenționați de Guvernul Ungariei și nu avem nicio obligație față de el”
23:28 - Facebook a susținut, prin reclame plătite de ruși, destabilizarea Republicii Moldova. Acuzații grave
23:24 - Kelemen Hunor (UDMR): Dacă aș fi eu cel care decide singur, eu aș face anticipate în 2023. În 2024, un an electoral, administrația centrală va aștepta să vadă ce se întâmplă
23:16 - Un bărbat a fost dus la Psihiatrie pentru că se ruga prea tare pe o stradă din Vaslui / Speriați, vecinii au sunat la 112
23:10 - Incendiu produs la bordul unei nave aflate în Portul Constanța / Focul a izbucnit în zona spațiilor de locuit
23:01 - Aflat în comă alcoolică, un român a provocat un accident rutier în Verona: „O minune a făcut ca mașina să nu lovească pietonii”
23:01 - Csaba Asztalos (CNCD), despre cazul „Ungaria Mare”: Nu înțeleg decizia UEFA, ar fi bine să vedem motivarea. În măsura în care un astfel de simbol se folosește în România, avem competențe și noi, și alte instituții (VIDEO)