Radu Banciu: Ce va zice căpcăunul de Oprescu când vor veni jurnalistele că sunt 100.000 de câini pe străzi?! (VIDEO)

Radu Banciu: Ce va zice căpcăunul de Oprescu când vor veni jurnalistele că sunt 100.000 de câini pe străzi?! (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit, duminică seară, în cadrul emisiunii ”Lumea lui Banciu”, difuzată de B1 TV, despre legea care permite eutanasierea câinilor maidanezi și despre reacția primarului Sorin Oprescu peste câțiva ani când pe străzile din București vor fi mult mai mulți câini decât în prezent.

Din păcate, legile în România sunt făcute pentru câini. Copiii mor în suferințele cele mai crunte și câinii în somn. Deși hai să admitem că neavând alte posibilități… Deși chestiunea asta cu râuri de câini măcelăriți, asta vedem și în filme. Ne uităm la filme? Da, ne uităm. Prefer râuri de câini decât râuri de copii. Pentru că până la urmă asta se va întâmpla”, a afirmat Banciu.

Vor fi 165.000 de câini peste 2-3 ani. Chiar sunt curios ce va spune boșorogul ăsta de Oprescu când vor veni jurnalistele și vor spune sunt 100 mii de câini domnu Oprescu. Ce va zice căpcăunul ăsta? Va zice, domană eu am votat. Ați văzut că eu am fost de partea… Legea era, nu era. Lasă-mă cu legea, fă ceva. Dă-o încolo de lege că legea e făcută special să nu poți să faci nimic”, a comentat realizatorul.

Banciu: Ce va zice căpcăunul de Oprescu când vor veni jurnalistele că sunt 100.000 de câini pe străzi?!

Embed: