REACȚIE FABULOASĂ din Biserica Catolică! Francisc Doboș: „De data asta sunt de partea lui Mircea Badea, chiar el…” (FOTO)

REACȚIE FABULOASĂ din Biserica Catolică! Francisc Doboș: „De data asta sunt de partea lui Mircea Badea, chiar el...” (FOTO)
sursă foto: Antena 3

Francisc Doboș, purtătorul de cuvânt al Arhiepiscopiei Romano-Catolice, s-a alăturat și el șirului de voci, care-l compătimesc pe Mircea Badea, după ce încercarea prezentatorului TV de a-și lua revanșa în fața lui Tedi „Motociclistul” s-a terminat după numai cinci secunde.

„De data asta sunt de partea lui Mircea Badea, chiar el. Așa ne învață Biblia, să fim alături de cei care suferă”, a spus vocea Bisericii Catolice.

Declarația vine pe fondul disputei dintre Mircea Badea și Tedi, motociclistul care a dat cu el de pământ și în urmă cu cinci ani. Acestea fiind spuse, însetat de revanșă, prezentatorul Atenei 3 i-a aruncat din nou mănușa lui Tedi, care a venit parcă și mai motivat decât data trecută.

Un pumn discret spre figură, completat cu un picior ușor în stomac au fost ingredientele unui nou eșec pentru Mircea Badea – unul încheiat după numai cinci secunde de la startul meciului.

Comentariile sunt și ele, bineînțeles, pe măsură, evocând, după caz, fieînvățături religioase, fie unele mai urbane: „Nu e prost ăla care dă, ci ăla care cere”; „Da. Și să întoarcă și celălalt obraz”; „Și dumnezeu cred că a râs!”