Românii se tem de venirea imigranţilor: Sunt din altă civilizație, din altă lume. Când veți citi Coranul o să vedeți adevaratul lor scop (VIDEO)

Românii se tem de venirea imigranţilor: Sunt din altă civilizație, din altă lume. Când veți citi Coranul o să vedeți adevaratul lor scop (VIDEO)
Foto: stirileprotv.ro

Românii se tem de venirea imigranţilor, cei mai mulți dintre ei spunând că nu sunt de acord ca ţara noastră să îi primească pe refugiaţii veniţi din Orientul Mijlociu.

Pe de altă parte, există însă şi unii mai toleranţi care  unt de acord ca România să plătească pentru cazarea imigranţilor.

România se pregăteşte să facă faţă valului de imigranţi care a curprins deja o mare parte din Europa. În condiţiile în care un document publicat de cei de la Daily Mail vorbea despre posibilitatea ca în ţara noastră să fie aduşi 7.000 de refugiaţi, tot mai mulţi încep să se teamă.

„Nu sunt de acord. Din cauza religiei lor, când veți citi Coranul o să vedeți adevaratul lor scop”, a spus un cetățean român.

„Sunt din altă civilizație, din altă lume. Mergem într-o țara arabă comună, Libia, Maroc și o să veniți cu altă împresie.Trebuie să adoptăm poziția Poloniei, Cehiei”, a spus alt român.

„Sunt de acord să vină și să plătim pentru ei, să ajutăm și noi. Nu mi-e frică. Exista un risc mic dar merită să ajutăm. Sunt oameni necăjiți, au fugit de război, au avut necazuri”, este de părere un alt român.

Presa britanică a dezvăluit luni noul plan al UE de redistribuire a imigranților, potrivit căruia România ar prelua 7.000 de refugiaţi. (Detalii AICI)

Românii se tem de venirea imigranților