Rută aeriană directă spre Munchen, din octombrie, de pe Aeroportul Internațional Iași

Rută aeriană directă spre Munchen, din octombrie, de pe Aeroportul Internațional Iași
Foto: cronicadeiasi.ro

Reprezentanții Aeroportului Internațional Iași au anunțat că, din luna octombrie, va exista o rută aeriană directă către Munchen, de la Iași.

 Primul zbor va fi la sfârșitul lunii octombrie și va avea două frecvențe săptămânale, anunță site-ul Aeroportului din Iași.

„După mai bine de doi ani de frământări, de preocupări, de calcule, de proiecții ale viitorului, suntem în fața celei mai concrete perspective de dezvoltare economică și socială a Iașiului. În acești doi ani am avut nenumărate discuții cu mulți dintre reprezentanții mediului de afaceri ieșean. Am avut solicitări clare de a deschide această rută. Munchen este destinația ce va face posibilă dezvoltarea mediului de afaceri ieșean și, implicit, va aduce bunăstarea comunității noastre. Munchen devine și o rută de portofoliu premium a aeroportului nostru”, a declarat Marius Bodea, președintele Consiliului de Administrație al Aeroportului Internațional Iași.

Președintele Camerei de Comerț și Industrie Iași, Paul Butnariu, a subliniat importanța deschiderii unui pod aerian între Iași și Munchen pentru mediul de afaceri.

„Apreciem implicarea conducerii aeroportului și personal a domnului Bodea în promovarea și atragerea segmentului business, în dezvoltarea infrastructurii aeroportuare, în atragerea operatorilor aerieni și în promovarea Aeroportului Iași, care este cel mai important aeroport regional din aceasta parte a Europei”, a declarat președintele Camerei de Comerț și Industrie din Iași.

La Aeroportul Iași operează în prezent patru companii aeriene: TAROM, Austrian Airlines, Wizz Air și Blue Air.

Tags:
Ultima oră
22:09 - Florin Cîţu, reacție la acuzația de plagiat adusă lui Nicolae Ciucă: Premierul va trebui să clarifice situaţia în faţa românilor, ca să nu devină o vulnerabilitate
21:57 - Numirea noului selecționer, pe ultima sută de metri. Două nume se mai află în cursă. FRF ar putea face anunțul cel mare miercuri
21:46 - Administraţia Prezidenţială: Klaus Iohannis își menține poziția privind combaterea plagiatului și consideră corectă decizia lui Nicolae Ciucă de a cere analizarea tezei sale de doctorat de către Comisia de Etică a UNAp
21:19 - Virgil Popescu: Europa e dependentă mult de gazul rusesc. La fel și noi în perioada de iarnă. Dacă se întâmplă ceva în Ucraina, va fi afectată întreaga Europă. Avem diferite scenarii în calcul și știm ce avem de făcut (VIDEO)
21:14 - Vladimir Putin a trecut la nivelul următor. Rusia, China și Iran vor desfășura manevre navale comune
20:44 - Criza facturilor | Virgil Popescu: Vom pune în lege obligativitatea furnizorilor de a nu debranșa, de a reface facturile întocmite eronat și de a nu percepe penalități / Nimeni nu rămâne cu banii dați și nerecuperați (VIDEO)
20:30 - De ce au explodat prețurile facturilor la energie. V. Popescu, ministrul Energiei: „Eu cred că nu a fost incompetență” (VIDEO)
20:22 - Kim Jong-un face angajări. Condiții extrem de stricte pentru bodyguarzi
20:12 - Ministrul Energiei a anunțat noile măsuri în criza facturilor la electricitate și gaze naturale. Explicațiile lui Virgil Popescu (VIDEO)
19:41 - Andreea Bălan vrea să-și cumpere apartament în Dubai. Cum arată locuința pe care a pus ochii. „Investiția ar fi ceva, dar se poate plăti în rate, în 2 ani” (VIDEO, GALERIE FOTO)