Scandal cu iz sexual în Vrancea: Protagoniștii, directoarea filialei Crucii Roșii, un funcționar public și o preoteasă

Scandal cu iz sexual în Vrancea: Protagoniștii, directoarea filialei Crucii Roșii, un funcționar public și o preoteasă
Foto: Ziarul de Vrancea

Scandal sexual la Crucea Roșie. Protagoniștii sunt Rodica Davidean, directorul filialei din Vrancea, un funcționar local și o preoteasă.

Povestea tumultoasă a început de la un Don Juan din cadrul administrației publice din județul Vrancea. Acesta se pare că își împărțea iubirea între șefa filialei Crucii Roșii și femeia căsătorită cu un slujitor al Domnului, scrie Ziarul de Vrancea.

Când a aflat de rivala sa, Rodica Davidean a pornit o adevărată ofensivă. I-a trimis nenumărate sms-uri  acesteia și să o sune insistent. În acest fel a aflat și soțul preotesei, care s-a oprit direct la Parchet pentru a-i face plângere șefei de la Crucea Roșie, spălându-și onoarea familiei și a parohiei.

 Astfel, aceasta s-a ales cu dosar penal într-un dosar de hărțuire.

La verificările efectuate a rezultat că telefonul de pe care s-au trimis mesajele ar aparţine Rodicăi Davidean şi că ultimul sms ar fi fost trimis pe data de 22 august. Anchetatorii au obţinut mandat de percheziţie care s-a desfăşurat, conform unor informaţii, în cursul zilei de miercuri atât la sediul filialei de Cruce Roşie, situat pe strada Dimitrie Cantemir, în spatele fostului magazin Romarta, dar şi la domiciliul directoarei. Conform altor surse, primele suspiciuni ale anchetatorilor s-au confirmat.

Contactată telefonic de sursa citată, directoarea de la Crucea Roşie s-a arătat surprinsă de acuzaţiile care au apărut în spaţiul public. “Nu deţin în acest moment foarte multe amănunte despre situaţia pe care mi-o relataţi, dar în schimb pot să spun că oamenii, în anumite momente din viaţa lor, poartă în ei poveşti care concură cu propria lor existenţă. În cazul meu au primat însă gânduri şi acţiuni ale unor oameni neconforme cu principiile mele de viaţă”, s-a limitat să declare Rodica Davidean.

Preotul  care a depus plângere penală se află într-o postură extrem de ingrată, situaţie în care a refuzat să facă vreo declaraţie oficială. Totuşi, preotul a insistat că soţia sa a avut doar relaţii profesionale cu iubitul Rodicăi Davidean şi că familia sa a ajuns fără să aibă vreo vină în centrul acestui scandal.

Tags:
Ultima oră