Secretara șefă a UMF Iași se consideră nevinovată: Se pare că se vrea să se scoată un ţap ispăşitor şi întotdeauna cei mai mici plătesc

Secretara șefă a UMF Iași se consideră nevinovată: Se pare că se vrea să se scoată un ţap ispăşitor şi întotdeauna cei mai mici plătesc
Foto: iasifun.ziaruldeiasi.ro

Secretara șefă a UMF Iași, Gabriela Cuciureanu, se consideră nevinovată în urma retragerii unei liste cu 45 de studenți marocani inițial declarați admiși.

Deși i-a fost suspendat contractul de muncă, femeia susține că pe procesul-verbal primit nu apar motivele suspendării sau perioada, potrivit Mediafax.

Cuciureanu spune că a fost suspendată încă de la începutul acestei luni de către Comisia de Disciplină a universităţii ieşene, care a făcut atunci o anchetă în urma unor nereguli sesizate în cazul retragerii unei liste oficiale cu studenţi marocani, despre care rectorul UMF susţine că a anunţat ministerul în 15 octombrie.

„Sunt nişte lucruri ciudate pe care eu nu le înţeleg şi nu mi le explic. Se pare că se vrea să se scoată un ţap ispăşitor şi întotdeauna cei mai mici plătesc. Nu am dispărut nicăieri, am răspuns la toate solicitările universităţii, ale Comisiei de Disciplină, ale Corpului de Control al ministrului“, a declarat Cuciureanu.

Aceasta a spus că nu îşi explică de ce i-a fost suspendat contractul de muncă, susţinând că în perioada 5 – 6 octombrie a fost în concediu de odihnă, iar în 6 octombrie seara a fost informată să vină la universitate pentru că rectorul doreşte corespondenţa cu ministerul legată de admiterea cetăţenilor străini.

Tags: