Șeful ISU Cluj, despre incendiul de duminică dimineață: Spitalul CFR din Cluj-Napoca nu are autorizație de securitate la incendiu. A fost verificat în această primăvară și sancționat (VIDEO)

Șeful ISU Cluj, despre incendiul de duminică dimineață: Spitalul CFR din Cluj-Napoca nu are autorizație de securitate la incendiu. A fost verificat în această primăvară și sancționat (VIDEO)

Șeful ISU Cluj, Ion Moldovana declarat pentru B1 TV, că spitalul CFR din Cluj-Napoca, unde a avut loc un incendiu,duminică dimineață, nu deține autorizație de securitate la incendiu, iar din această cauză a fost sancționat la înecputul anului.

„În aceasta dimineață, în jurul orei 7, colegii mei de la Detașamentul de Pompieri Cluj Napoca au fost alertați pentru a interveni la un incendiu la spitalul CF. Când au ajuns acolo, incendiul era lichidat. Este vorba despre un corp de iluminat, scurt circuit, care s-a aprins. Toaleta respectivă deservește secția interne de la spitalul CFR, alcătuită din 8 saloane în care erau 11 pacienți. A fost necesar să evacuam doar un salon, in care erau trei pacienți în care a intrat fumul. Ei sunt în regulă, au fost consultați. Nu are autorizație de securitate la incendiu. A fost verificat în această primăvară de colegii mei de la Prevenire, constatând că nu deține autorizație de la incendiu și a fost și sancționat din aceasta cauza”, a declaratȘeful ISU Cluj, Ion Moldovan.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

Un corp de iluminat s-a aprins într-o baie a Spitalului CFR din Cluj- Napoca, duminică dimineață

Un incendiu s-a produs duminică dimineață în interiorul spitalului CFR din municipiul Cluj- Napoca. Focul a izbucnit într-una dintre băile de la etajul 1, iar la scurt timp mai multe echipaje de pompieri au intervenit. Din fericire nu au existat victime, însă treipersoane au fost evacuate,

Din primele cerecetări a reieșit că incendiul s-a produs la instalaţia electrică, cauza a fost stabilită ca fiind scurtcrcuit electric.

Au fost evacuate trei persoane. A intervenit Detașamentul 1 de Pompieri Cluj-Napoca cu două autospeciale de capacitate medie cu apă și spumă pentru stingere incendii, o mașină de descarcerare, o autospecială cu scară și un echipaj de terapie intensivă mobilă. Incendiul a fost stins. Cele trei persoane evacuate sunt pacienți ai spitalului”, a transmis purtătorul de cuvânt al ISU Cluj, Andrei Biriș. Acesta a precizat că nu s-a impus evacuarea altor pacienți internați la Spitalul CFR.

Ultima oră
19:55 - Ursula von der Leyen a refuzat să dea mâna cu Cristian Ghinea: „Îmi pare rău!” (VIDEO)
19:54 - CNCAV: Aproape 18.000 de persoane vaccinate în ultimele 24 de ore
19:24 - Scandalul momentului în online-ul românesc. Autorul postării controversate spune că a glumit: „Femeile disponibile pentru sex să poarte un cerculeț la rever. Două cerculețe pentru sex în grup”
19:08 - Explozie a cazurilor de COVID în București. Vlad Voiculescu, după ce avertizase că lipsesc 4.000 de teste pozitive din ultimele zile: „Minunea de după congresul PNL! – 653 cazuri duminică, 2.559 luni”
19:03 - Ursula von der Leyen, despre explozia prețului la gaze: „Ceea ce vedem este un fenomen global, nu doar unul existent în Europa”
18:51 - Iohannis, nemulțumit de cifrele campaniei de vaccinare. Mesaj tăios în prezența Ursulei von der Leyen: „Dacă ne-am fi vaccinat, nu am mai fi avut restricții”
18:44 - Ursula von der Leyen anunță că România a primit undă verde din partea Comisiei privind PNRR: „Nu e finalul călătoriei. Trebuie să implementăm aceste proiecte”
18:28 - Florin Cîțu, despre PNRR: Sunt incluse 107 investiții și 64 de reforme. Până la sfârșitul anului vom primi prefinanțarea de 3,8 miliarde de euro (VIDEO)
18:25 - Klaus Iohannis, în cadrul vizitei Ursulei von der Leyen, după aprobarea PNRR: „Avem o responsabilitate uriașă, pentru a ne asigura că fondurile europene vor schimba fața României”
18:19 - Proiect de lege: Certificatul COVID, obligatoriu pentru personalul medical. În caz contrar se va suspenda contractul de muncă pentru 30 de zile